Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

takie nowsze bardziej , Obecność oglądałam ;]
Z oceną dobra please; ]

szuakm filmu o strażakach gaszących pożary na samolotach ona w nim zakochana on zahacza o drzewo
gasząc porzar ginie ona z trudem zakochuje sie w innym pod koniec sama prawie ginie platujac samolotem
do jeziora film usa nie pamietam ile m lat ale mysle ze okolo 15

Słuchajcie, bardzo ale to bardzo potrzebuję znaleźć film. Fabuła kompletnie mi się rozmyła, pamiętam tylko jeden istotny
szczegół z filmu. Chłopak z dziewczyną (i chyba jeszcze jego przyjaciel) weszli do jakiegoś kasyna/baru, gdzie hostessy
podawały tacę z jakimiś ciasteczkami, wyglądały jak bezy. I wszyscy tam je...

więcej

Witam,

Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.

Polski film o bodajże nauczycielu i 2 jego studentach. Nauczyciel przyjechał na wieś i udaje urzędnika geodetę terroryzując wiejską rodzinę (mówi że będzie tam chyba budowana autostrada). Pod koniec urządza wesele swojego ucznia i córki wieśniaka. Wszyscy umierają (lub...

więcej

Witam wszystkich,
Szukam filmu, który chcę obejrzeć ale nie pamiętam tytułu. Jeśli ktoś zna ten film to proszę podać tytuł. Fabuła jest (mniej więcej) taka: matka z dziećmi (lub cała rodzina) mieszka w domu, gdzie mają bunkier lub sejf lub coś takiego a w nim dużą sumę pieniędzy. Bandyci chcąc się dostać do pieniędzy...

więcej

Jaki jest najsmutniejszy film jaki oglądaliście?

był to film o tym że chłopiec został sierotą a jego rodzice(zanim zmarli) chcieli żeby zajęli się nim rodzice
chrzestni (czy jakoś tak) ale oni się rozstali i postanawiają się jednak jakoś nim zaopiekować z na końcu
wracają do siebie i jest happy end( no powiedzmy)

Poszukuje thrillera kryminalnego produkcji włoskiej, hiszpańskiej lub francuskiej.
Był tam seryjny morderca, który upozowywał zwłoki w formie wielkich lalek w sukniach z czerwonego aksamitu, z piórami i maskami.
Mieszkania w których miały miejsce zbrodnie są stare, mroczne, pełne antyków.
Mordercę śledzą chyba dwie...

więcej

Witam, szukam filmu który będzie opowiadał o sukcesie, o kimś kto sam zarobił kupę pieniędzy. Coś typu od
zera do milionera, ale jeżeli macie filmy nie koniecznie o pieniądzach to może być ogólnie o sukcesie ludzi.
Chodzi mi o filmy pokazujące ludzi którzy mają ogrom pieniędzy i ich życie :) Coś typu Wilk z...

w którym policjantka (czy też dziennikarka) pragnąc zdobyć dowody przeciwko seryjnemu mordercy
udaje, że się w nim zakochała i chyba nawet z nim zamieszkuje. Film jest bardzo kameralny,
oparty na grze psychologicznej.