szuakm filmu o strażakach gaszących pożary na samolotach ona w nim zakochana on zahacza o drzewo
gasząc porzar ginie ona z trudem zakochuje sie w innym pod koniec sama prawie ginie platujac samolotem
do jeziora film usa nie pamietam ile m lat ale mysle ze okolo 15
Słuchajcie, bardzo ale to bardzo potrzebuję znaleźć film. Fabuła kompletnie mi się rozmyła, pamiętam tylko jeden istotny
szczegół z filmu. Chłopak z dziewczyną (i chyba jeszcze jego przyjaciel) weszli do jakiegoś kasyna/baru, gdzie hostessy
podawały tacę z jakimiś ciasteczkami, wyglądały jak bezy. I wszyscy tam je...
Witam,
Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.
Polski film o bodajże nauczycielu i 2 jego studentach. Nauczyciel przyjechał na wieś i udaje urzędnika geodetę terroryzując wiejską rodzinę (mówi że będzie tam chyba budowana autostrada). Pod koniec urządza wesele swojego ucznia i córki wieśniaka. Wszyscy umierają (lub...
Witam wszystkich,
Szukam filmu, który chcę obejrzeć ale nie pamiętam tytułu. Jeśli ktoś zna ten film to proszę podać tytuł. Fabuła jest (mniej więcej) taka: matka z dziećmi (lub cała rodzina) mieszka w domu, gdzie mają bunkier lub sejf lub coś takiego a w nim dużą sumę pieniędzy. Bandyci chcąc się dostać do pieniędzy...
był to film o tym że chłopiec został sierotą a jego rodzice(zanim zmarli) chcieli żeby zajęli się nim rodzice
chrzestni (czy jakoś tak) ale oni się rozstali i postanawiają się jednak jakoś nim zaopiekować z na końcu
wracają do siebie i jest happy end( no powiedzmy)
Poszukuje thrillera kryminalnego produkcji włoskiej, hiszpańskiej lub francuskiej.
Był tam seryjny morderca, który upozowywał zwłoki w formie wielkich lalek w sukniach z czerwonego aksamitu, z piórami i maskami.
Mieszkania w których miały miejsce zbrodnie są stare, mroczne, pełne antyków.
Mordercę śledzą chyba dwie...
Witam, szukam filmu który będzie opowiadał o sukcesie, o kimś kto sam zarobił kupę pieniędzy. Coś typu od
zera do milionera, ale jeżeli macie filmy nie koniecznie o pieniądzach to może być ogólnie o sukcesie ludzi.
Chodzi mi o filmy pokazujące ludzi którzy mają ogrom pieniędzy i ich życie :) Coś typu Wilk z...