Cześć wszystkim :> Poszukuje filmu , którego niestety bardzo mało pamiętam , mam tylko w głowie pare
skojarzeń związanych z tym filmem a mianowicie
wiem, że główną rolę gra tam dziewczynka która po śmierci albo rodziców albo jednego z nich trafia do
zamku kogoś ze swojej rodziny. znajduje i doświadcza tam różnych...
Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...
Witam.
Szukam tytułu filmu, którego akcja przenosi się z osoby na osobę, które dla siebie były pozornie
przypadkowe. Na przestrzeni filmu akcja zaczynała się na pewnej dziewczynie i zatoczyła koło kończąc się
również na niej. Film jest w miarę nowy. Więcej nie pamiętam :)
Z góry dzięki za pomoc.
Szukam dwóch filmów osadzonych w więzieniu, oba to komedie. Jeden jest o tym jak to
pewien urzędnik mięczak dostał wyrok i polecenie od sądu że ma miesiąc (albo trzy, nie
pamiętam) na zgłoszenie się do więzienia. Wiedział co robią tam z takimi jak on więc
poznał jakiegoś mistrza który go odpowiednio wyszkolił....
Mr Nobody, Memento, Czarny Łabędź, Dom snów, Efekt motyla. Czyli dość chorych filmów, na których trzeba
się skupić, obejrzeć kilka razy. Pomyśleć nad nimi.
Wszystkie oferowane filmy są nagrane profesjonalnie:
(a) nabyte w Media Markt bądź
(b) będące dodatkami do czasopism (w tym drugim przypadku: zapakowane przeze mnie do etui oraz zaopatrzone w obwolutę).
Tytuły (alfabetycznie):
12 prac Asterixa; 2001: Odyseja kosmiczna; ‘Allo ‘Allo (wszystkie 9 serii; łącznie...
To był stary film. Chyba chodziło o królową. Była taka scena w której lokaj nosił dla niej potrawy i za każdym razem się potykał, lub robił głupie rzeczy. Gdyby ktoś znał tytuł tego filmu to bardzo proszę :)
Ktoś wie jak się nazywa sztuka i gdzie mogę znaleźć o niej informacje w której grał Piotr
Fronczewski ? O Królu Edypie.