Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje filmu który oglądałem parę lat temu. było coś ze w tym filmie grupa uczniów wyjeżdża za
wycieczkę , w 1 scenie przy super markecie jeden uczeń ucieka z butelkami wódki wylatują mu po drodze,
podczas podroży jednemu chciało się sikać wiec otworzył drzwi i lał na inny samochód, też było coś takiego
ze...

Czy istnieje jakiś film (ale fabularny!) o tych słynnych pionierach lotnictwa? Trochę szukałam w sieci, ale nie
udało mi się znaleźć żadnego tytułu. Może jednak ktoś coś zna, widział?

Szanowni użytkownicy,

Szukam tytułu filmu, którego szczątkowe fragmenty zostały w mojej głowie. Z tego co pamiętam był o
mężczyźnie, próbującym rozwiązać zagadkę tajemniczego ciągu licz. Jak się później okazuje są one
połączonym ciągiem dat z czego każda oznaczała jakąś tragedię. W momencie skojarzenia faktów...

więcej

Witam.
Poszukuję filmu o którym słyszałam kiedyś w radiu.
Film opowiada o konsumpcjonizmie.
Nagi mężczyzna mieszka w pustym mieszkaniu i co jakiś czas może wnieść do tego mieszkania rzecz
wcześniej wzniesiona którą najbardziej potrzebuję.
Wiem tylko tyle że film jest autorstwa studentów lub absolwentów...

Akcja filmu

Grupa przyjaciół wyrusza statkiem kosmicznym. Są za-hibernowani w kapsułach. Nie wszyscy się budzą. Na statku jest coś co czyni ich złymi

Dwójka z nich uświadamia sobie, że muszą siebie poświęcić by uratować resztę

Film ma pewnie z 10 - 15 lat.

Witam,

Poszukuję filmu, który od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie. Oglądałam go jakieś 6 lat temu w tv na programie
AleKino. Generalnie sytuacja wygląda tak - mężczyzna uratowany przez samotną kobietę (szczupła, ciemne
włosy), która mieszka sama na odludziu, gdzieś niedaleko plaży. Dookoła tylko klify i kamienie....

więcej

Czy pamięta może ktoś nazwę filmu właśnie Nawiedzony dom czy dwór, nie pamiętam
dokładnie nazwy tego filmu, bo oglądałem go bardzo dawno.
Jedynie co z Niego pamiętam to był to horror i grupa ludzi i mieszkali w domu czy zamku.
Zawsze osobno spotykali kobietę ubrana na biało i czarne wrony i gineli i odzywali i...

Witam wszystkich, jestem nowy na forum.
Potrzebuję kilka tytułów filmów w których są zegarki cyfrowe odliczające czas lub pokazujące godzinę o
której zaczyna się scena ;)
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.

Szukam dwóch filmów z dzieciństwa.
1. Czas filmu dzieje się w jakiegoś rodzaju post-apokaliptycznym świecie, jakieś gangi uliczne, i końcowa
scena, jak główny bohater z półobrotu czy z powietrza jak postać Mortal Kombat uderza w głównego
przeciwnika i ten zostaje pokonany.

2. Jakaś kobieta jedzie pociągiem...

więcej

Mam pytanie.Pamiętam,że kiedyś oglądałem film o takim facecie,który zaczął wynajmować pokój w domu
takiej pani i jej córki.Okazało się,że jest on zboczeńcem i zakochał się w tej córce( około 15 lat miała ).
Cały film jest jakby opowiadany z jego perspektywy,jest na podstawie jakiejś kontrowersyjnej książki,jest z...

więcej