Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu o czarnoskorym prokuratorze albo sedzi ktory ma piekna takze czarnoskora zone ona tez jest
chyba prokuratorem. Zona odkrywa ze jej maz jest rzenikiem ktory w piwnicy swojego domu zabija ludzi.
chyba go zabila i zostala osadzona w psychiatryku. ona uwaza jednak ze jest tam nieslusznie obsadzona. w...

Witam , ostatnio przypomniał mi się film w którym była scena : idzie terrorysta przebrany w czarną suknię taką
jaką noszą islamskie kobiety, wchodzi między tłum i tam strzela w bombę przywieszoną do siebie
rewolwerem. Czy ktoś wie w którym to było filmie?

szukam filmu. chłopak poznaje dziewczynę. on ma jakąś depresję bo zaraz będzie mała
17(?) może 21 urodziny a jego brat się zabił jak miał i tak na niego wczyscy patrzą jakby
on też miał zamiar. ojciec jego to pracoholik zaniedbujący rodzinę (nie wiem czy ich nie
zostawił) młody ma małą siostrzyczkę i usiłije...

1. Film o dziewczynce, która została porwana i poszukiwała jej policjantka, która miała 2
psy. Owczarka, który był bardzo dobrze wyszkolony i jakiegoś mniejszego pieska. W
jednej z akcji, coś wybuchło i owczarek zginął. Potem ta pani szkoliła tego mniejszego,
uczyła go od podstaw. Pod koniec filmu odnalazła...

Dawno temu oglądałam bajkę o małym zwierzaczku (tygrysek?) który żyje w dżungli.
Bajka zaczyna się gdy nasz główny bohater związuje dwóm małpom śpiącym na gałęzi
ogony i ryczy, tak że przerażone, wyrwane ze snu małpy spadają z drzewa zderzając się
głowami. Później porywa go pewna kobieta, która nie wiem czego od...

więcej

Film byl o przyjazni dwoch chlopcow w wieku kilkunastu lat, jeden to wysoki,
chudy i brzydki blondyn z okularami, a drugi byl nizszy i mial ciemne wlosy. Ten blondyn
mial chyba mlodszego wkurzajacego brata i super mame. Z
charakterystycznych rzeczy to kiedy zrobili sobie pizama party przebrali sie w
staniki i tak...

więcej

Od jakiegoś czasu próbuję sobie przypomnieć tytuł filmu o Leonardo Da Vinci.
Pamiętam scenę, gdzie przedstawiony jest obraz Mona Lisy, namalowany w całości z
wyjątkiem ust. W tle siedzi dziewczyna, grająca Mona Lisę, która podczas uśmiechania
się odkrywa nieprawdopodobnie krzywe zęby. W scenie widoczny był również...

więcej

Witam, szukam 2 filmow:
1 - pierwsza scena filmu to - kobiety ktore są zabójcami, jako małe dziewczynki zostały porwane ze swoich
rodzin i wywiezione na wyspe w azji (indonezja???) gdzie byly trenowane jako zabojcy ktorymi mialy sie
stac w przyszlosci.
druga scena filmu - gosc jest masowany przez doroslą juz...

więcej

Witam nie tak dawno w podróży autokarem oglądałem dwa bardzo ciekawe filmy lecz nie zapamiętałem
ich tytułów. Pierwszy film akcja dzieje się najprawdopobniej we Włoszech. Pewien reporter przyjeżdża
nakłonić pisarza aby wrócił do zawodu. Ten pisarz bardzo nie lubił owych reporterów dziennikarzy. W celu...

Witam nie tak dawno w podróży autokarem oglądałem dwa bardzo ciekawe filmy lecz nie zapamiętałem
ich tytułów. Pierwszy film akcja dzieje się najprawdopobniej we Włoszech. Pewien reporter przyjeżdża
nakłonić pisarza aby wrócił do zawodu. Ten pisarz bardzo nie lubił owych reporterów dziennikarzy. W celu...