Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Z fabuły pamiętam jedynie tyle że było sobie małżeństwo kobitka była bardzo pozytywnie do wszystkiego nastawiona za to jej mąż był strasznie dziwny mało mówił w ogóle nie zwracał uwagi na swoją żonę nie starał się mieli syna. Pamiętam jeszcze że ta kobitka robiła jakieś kartki dla rodziny ze zdjęć ale nie wiem na jakie...

więcej

jakis czas temu ogladalam taki film. mieszkala sobie dziewczyna w bloku a w mieszkaniu naprzeciwko jej
kolega ktory zapraszal do siebie kobiety i spedzal z nimi noc a kiedy po nocy sie nie spodobala uciekal do
kolezanki na przeciwko i czesto ona wchodzila do jego mieszakania i ratowala mu dupe bo udawala jego...

Witam,
szukam dwóch filmów, które oglądałem dawno temu i pamiętam z nich tylko urywki.

1 film był o kobiecie, która mieszkała samotnie w domu i wzięła do siebie
współlokatorkę. Dziewczyna była ładna, młoda i wydawała się miła. Już podczas
pierwszego spotkania w domu przyszła współlokatorka ,, niechcący " zbiła...

więcej

witam. poszukuje tytułu filmu swiatecznego. przypominam sobie z niego dwie sceny. jak swiety mikołaj został uwieziony w wiezieniu i jego pomocnicy go wyciągali z niego. i jak włamywacz uwieził rodzine w domu. jest to film familijny.

Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)

1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...

Hej, tego lata widziałem drugą połowę filmu, chyba na TVP Kultura, ale zapomniałem sprawdzić jaki to był tytuł. :(

Współczesny Polski dramat (zgaduję 2006-2014), teraz pamiętam już tylko urywki:

- powolna akcja w małym lub średnim sennym mieście, szare, poobdzierane kamienice,
- główni bohaterzy: chłopiec (10...

więcej

Hej właśnie przypomniałam sobie pewien film ale nie mam pojęcia jak się nazywał. Był o mężczyźnie który
został tak jakby uwięziony w szpitalu z noworodkiem umierającym. To była chyba jakaś powódź czy coś w tym
stylu tak, że była ewakuacja a oni zostali sami w szpitalu. Pamiętam takie momenty, że musiał ładować...

Witam
Po obejrzeniu filmu (jak w tytule ) nasuneło mi się pytanie : czy wierzyć w to że jest to prawda i że Milla Jovovich na poczatku filmu mówi że jest to prawda a film powstał na podstawie prawdziwych wydarzeń ......
Jak sądziecie czy jest to tylko tak dodane aby wzmocnić napięcie podczas oglądania tego...

Był to horror.Fabuła wyglądała mniej więcej tak, że kilka osób wynajmowało dom od jakiegoś faceta ( Była
pamiętam
jedna murzynka) jakiś motyw był z planszą Ouija i później po kolei zaczęli ginąć, pamiętam myśleli, że to
ten
facet co im wynajmuje dom miał coś z tym wspólnego, jakieś dwie z tych osób się włamały...

więcej

Witam :) Piszę z zapytaniem o jakieś filmy, seriale lub dokumenty, które w rzetelny ale i ciekawy sposób,
pomogłyby mi zapoznać się z historią Hiszpanii! Znacie jakieś? Oczywiście serial "Isabel" już przewałkowany.
:)