Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pomożecie mi?

Film opowiada o biednym chłopcu i jego ojcu. Ojciec grzebiąc w śmieciach na wysypisku
znajduje zieloną piłkę. Później okazuje się, że jest ona czymś w rodzaju "kosmicznego psa".
Chłopiec prosi psa o pomoc przy ściąganiu na sprawdzianie, bo nic nie umie. Pies mu daje
okulary. Następnym razem nie...

więcej

Amerykański dramat psychologiczny, zdaje się, że oparty na kanwie prawdziwych zdarzeń. Rzecz
dzieje się na zapleczu fastfoodu. Do restauracji dzwoni facet podający się agenta FBI i oskarża młodą
pracownicę o kradzież. Za pomocą wyłącznie rozmowy telefonicznej bardzo umiejętnie manipuluje
kierowniczką i sporym...

Witam! Kiedyś w dzieciństwie oglądałem horror i bardzo chciałbym go sobie przypomnieć, bo wiem, że wtedy
strasznie się balem. Pamiętam tyle: głównym bohaterem była kobieta. Pamiętam jedynie część filmu w której
ona była na imprezie i chyba się troszkę opila, więc wyszła z tej imprezy i gdzieś poszła (chyba szukała...

więcej

Auto wypada z drogi na zakrecie w las,uwieziony w srodku mezczyzna ,probuje sie wydostac,najpierw godzinami pozniej dniami.Widzi rozpedzne auta jednak bedac niezauwazalny w zaroslach nie ma szans na pomoc. Glodny lapie jakiegos wrobla i zjada go na surowo. Przypadkowa kobieta,ktora przyszla za potrzeba,ucieka,nie...

Witam.
Bardzo mi zależy na znalezieniu filmu w ktrórym gość najprawdopodobniej z kryzystem wieku sredniego
wyprowadza sie z domu trwoni pieniądze kupuje perkusje i różne gadżety w tym pod koniec filmu kupuje
drugiego IPhona żeby rozmawiały ze sobą. Możliwe ze to jakas komedia romantyczna POMÓŻCIE !!

film widziałam dość dawno i niewiele z niego pamiętam
wiem, że miał bardzo przytłaczający i nawet przerażający, dziwny klimat
był wielowątkowy, ale pamietam tylko, ze byla tam taka malarka, która miała córkę i
zobaczyła, że ta córka maluje na szkle ludzi w różnych dziwnych i erotycznych pozycjach,
też chyba był...

więcej

Wie ktoś gdzie znajdę jakieś video z rzeźbami Rzymskimi lub Greckimi w HD ? Sprawa dość pilna :) z góry dziękuję

Film, który szukam, opowiada historię chłopca, którym zaopiekował się emerytowany policjant. Chłopiec pochodził spoza Ziemi (z Marsa?), nie pamiętam w jaki sposób się znalazł na niej. Miał dziwny przyrząd-zabawkę, zbudowaną z kilku elementów, mogła się rozkładać (kiedy to oglądałam jako dziecko przypominało mi zabawkę...

więcej

Ojciec spalil swoja córke , bo niby byla opetana czy jakos tak ... Temu ojcu nakaywał jakis
glos to byl wstep tego filmu a pozniej grupa przyjaciol przyjechala tam do tego miejsca . Jak
ten film sie nazywa ??????????

Szukam francuskiego filmu, w którym jeden gościu potrącił na pasach drugiego. Ten potrącony zmarł i od
tego momentu siedział w głowie kierowcy i mówił mu co ma robić. Była to komedia. Ktoś kojarzy?