Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam, to było o dwóch ziomkach, którzy pracowali w hamburgerowni chyba. Dwaj murzyni, jeden troche
taki jakby wiecznie zjarany, w dredach. Czerwone ubrania nosili i trójkątne czapki. Główna fabuła opierała
się o jakiś tajny sos do hamburgerów. Ktoś kojarzy coś? Szukam go już dosyć długo.

jest o nastolatce która ma książkę(dokładnie nie pamiętam skąd) i jak się ją nagłos przeczyta to pojawiają się
jakieś potworki, a ona musi uratować swojego brata. tyle pamiętam i z góry dzięki z odp.

Zna ktoś podobne filmy do Begin again i Once? :) Głównie chodzi o soundtrack i tematykę raczej muzyczną.

heej:) jakiś czas temu naogladałam się dużo seriali i wyczerpał mi się zapas. Potrzebuje czegoś nowego na jesienne wieczory więc proszę napiszcie jakieś propozycje. Chodzi mi o coś w stylu Tajemny Krąg, the 4400, herosi... mogą byc nawet jakies jednosezonowe usuniete z anteny tv po 1 sezonie. Widziałam wiele więc mam...

więcej

Jak nazywa sie film co sistra opiekowała się rodzeństwem z babcią . Matka się nimi nie interesowała . Pod
koniec tego filmu była rozprawa w sądzie i chyba ta sistra wygrała sprawę o opiekę nad rodzeństwem .

Grał w "Czterdziestolatek- Motylem jestem" nie jest wymieniony w czołówce. Ten z prawej.
https://www.youtube.com/watch?v=zOEgAp5TBIM

Moja mama oglądała w tym tygodniu (prawdopodobnie było to w poniedziałek 10.11 albo we wtorek 11.11) na jakimś kanale typu Cinemax (pewności nie ma) film i bardzo mnie molestuje, żebym jej go odnalazła. ALE nie pamięta na jakim kanale konkretnie leciał, kiedy go oglądała (pamięta, że wieczorem), jaki był tytuł filmu,...

więcej

Hej ;) Wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć na internecie polski serial ''Sąsiedzi ''?

http://zapodaj.net/f16baa2e68bd1.jpg.html
Grał w Czterdziestolatku "Motylem jestem" facet z garderoby.

Siemka:) kiedyś widziałam film o chłopcu który nie mówił, a jego dziadek który z nim mieszkał po stracie żony,
zapada w sen. po jakimś wydarzeniu chłopak trafia do innego świata gdzie, żyją ludzie w śpiączce. Spotyka
tam szczęśliwego, pełnego życia dziadka oraz sąsiadkę, która od lat jest w śpiączce(chyba)...