Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ojej ja również potrzebuje pomocy, nie pamiętam za wiele ale może akurat będzie wiedział co to za tytuł
Więc tak, film podejrzewam był nakręcony początek lat 90, choć przedstawia życie z lat 60 tak mi się wydaje.
Małżeństwo ma dużo synów ( jeśli dobrze pamiętam to 6 ) matka chłopców umiera po czym trafiają do domu...

więcej

Hej.
Piszę tu, gdyż wyczerpałam już swoje wszelkie opcję poszukiwawcze, i liczę na was!
Tak więc poszukuje filmów, w których główny prym wiedzie oryginalna postać męska. Ba przejdę do
konkretów, postać ta ma być, mroczna, niebezpieczna, tajemnicza, typowy outsider, który odrzuca
wszystko to co przyziemne i ogólnie...

więcej

Jakiś czas temu * odległy ) oglądałam film. Niestety nie mogę sobie skojarzyć żadnego aktora grającego filmie co utrudnia
identyfikację.
Czwórka lub piątka przyjaciół ( facetów ) ma klucze do mieszkania jednego z kolegów sprowadzają sobie tam panienki
akcja filmu dzieje se w nowoczesnym mieszkanu do ktorego maja...

Szukam filmów, których tematyka jest zbliżona do Teenage Dirtbag. Coś w stylu zbuntowany nastolatek, który dokucza/prześladuje dziewczynę, a potem się w sobie zakochują. Z góry dzięki! :)

cześć, potrzebuje pomocy z nazwą filmu, oglądałem go ze 2 razy ale ni w ząb nie moge sobye przypomnieć jego nazwy.
Film rozpoczyna się od sceny w której zdesperowany swoim życiem facet próbuje popełnić samobójstwo,
przeszkadza mu pewien gość, który oferuje mu milion dolarów chyba w jakimś w spadku po jakiejś babci...

więcej

Grono przyjaciół przebywa na wyspie. Dwoje z nich planuje ślub. Z braku księdza ślubu udziela jeden z grona przyjaciół. Młoda żona, wcześniej już ciężko chora umiera.

film jest o młodym chłopaku ktory pobił policjantów w celu dostania się do więzienia. chce się tam zemścic na
oprawcach dziewczyny ktora została przez nich pobita a w konsekwencji poroniła. w finałowej walce traci oko
wygrywa i staje się największym kozakiem w więzieniu. ktos cos kojarzy?

Filmy tego typu albo podobne role Dennisa Hoppera jak w tym filmie :) Macie jakieś pomysły ??

Witam wszystkich! Za dzieciaka oglądałam pewien horror i chciałabym go znaleźć niestety nie pamiętam jego tytułu, ani żadnego nazwiska aktorów, którzy brali w nim udział.
Fabuła filmu polegała na tym, że jakiś naukowiec (?) z grupą studentów lub chętnych udali się na kilku dniowe przesiadywanie w starym, podobno...

o rodzinie milionerów, którzy stracili majątek i musieli przenieść się do bloku. Serial był komediowy,
stosunkowo nowy (ok. 2005), leciał kiedyś na TVP2. Główną bohaterką była córka-nastolatka.

Gdyby ''ktoś coś'', będę wdzięczna ;)