Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

podpalał swoje ofiary łatwopalną substancją
miał na sibie taką aparatude , miał rurke w rekawie i przez nią oblewał swoje ofiary
pamietam takąscene jak na stacji metra czy gdzieś oblał jakąs kasjerke i chciał kase odpalil zapałke i grozil
ze ja podpali
zna ktoś ten film ?

hej szukam filmu o dwóch dziadkach bodajże braciach którzy w czasie młodości walczyli na wojnie i ukradli
duża ilość pieniędzy której aż do lat starości nie wydawali mieszkali na jakiejś farmie i przeganiali każdego
akwizytora strzelba aż do momentu gdy zamieszkał z nimi mały chłopiec który odmienił ich pogląd film...

więcej

Z okazji 50 urodzin mojego taty, szukam mu paru dobrych filmów, pomoc byłaby mile widziana. Ojciec jest fanem raczej starszych filmów, jest bardzo sceptyczny co do nowszych, jego ulubioną serią jest "Czterej pancerni i pies". Widział większość filmów Kevina Spacey, a także nie lubi filmów zawiłych, najbardziej cieszą...

więcej

Witam jakie polecicie mi filmy tączącę się w Więzieniu? Najlepiej z lat 2012-2014 bo chyba wcześniejsze to wszystkie widziałem ale jeśli coś dobrego znasz starego podaj może nie widziałem.

Poszukuję filmu w którym pewnien facet napadł na coś tam i w tym napadzie zgineła
dziewczynka. Poźniej on został chyba zakonnikiem i jakieś wydarzenia doprowadziły do
tego że ci ludzie z którymi uczestniczył w tym napadzie znaleźli się w tym samym miejscu
co on. Pamiętam że była tam taka scena w której jak bili...

więcej

Jak się nazywa ten typek w zwiastunie avengers 2 (polski dubbing, wersja podstawowa) 1min28s
z góry dziękuję

j.w.

Niewiele pamiętam, ale był taki film, gdzie głownie młodzi ludzie trafili (albo wypoczywali) na tropikalnej wyspie, na której było mnóstwo jadowitych węży. Pamiętam jedynie scenę jak dziewczyna spała na hamaku a wąż pełzał po niej i wsunął sie pod bluzkę...Film chyba z lat 85-95. Może ktoś będzie wiedział?

Czy zna ktos tytul filmu ktorego akcja dzieje sie prawdopodobnie w czasie swiat bozego Narodzenia lub
miedzy nimi a film opowiada o rozterkach rodziny lub grupy przyjaciol, pamietam ze wyjechali w gory i kazdy z
nich mial jakis problem ze swoim partnerem, partnerka a jeden z grupy byl gejem i doskwierala mu...

Oglądałam kiedyś film animowany i był tam chłopak, który miał iść do poprawczaka, ale sędzia jakiejś drużyny go przygarnął. Ten chłopak był chamski dla niego i dla jego żony. Tam dalej były jakieś wybory, w których uczestniczył ten sędzia, ale nie wygrał i temu jemu podopiecznemu zrobiło się go żal i jakoś to naprawił,...

więcej