Witam. Szukam filmu, pamiętam co nieco bo widziałem kiedyś trailer ale nie pamiętam tytułu. To było o kosmitach (chyba kosmitach), którzy porwali chłopca z farmy, przyjechała cała ekipa jakiś naukowców ale nie jakiś specjalnych, po kilku latach chyba i chciała zbadać to zjawisko. Chłopiec pokazał się w kuchni jak...
Treść filmu jest o byłym agencie, który założył już rodzinę, dostaje zlecenie od kobiety, która aby go przekonać do zabicia jakiegoś kolesia otruła go i ma odtrutkę. Koleś bez skrupułów strzela do wszystkich, byle by się tylko dostać do celu i ułożyć swoje życie.
Z żoną jest rozwiedziony. Film kończy się jak główny...
Witam, poszukuję filmu. Jego fabuła opowiadała o człowieku, który trafił do więzienia. Miał on tatuaże związane z chemią. Chciał uciec za ich pomocą, było też coś o jakimś facecie, który chciał go przed tym powstrzymać, chyba wydać. Reklamę tego filmu widziałam jakiś czas temu w telewizji.
Z góry dziękuję za pomoc :)
Moja mama w latach siedemdziesiątych oglądała taki pewien horror,który był podobno bardzo
straszny.
Jednak nie pamięta jego tytułu.
Wie,że w tym horrorze jest babka,która jest chyba sekretarką w jakimś dużym budynku. Zostaje
po pracy,bo musiała coś dokończyć. Oprócz jej był jeszcze ochroniarz na parterze,a...
Nie pamiętam fabuły dokładnie, ale film opowiadał o bogatym mężczyźnie, który zachorował i trafił do
szpitala. Na tej samej sali leżał biedny mężczyzna, którego często odwiedzała żona. Mężczyźni się
zaprzyjaźnili i wspólnie wyruszyli w podróż.
Witam, szukam filmów w których są sceny/scena jazdy samochodem w nocy po mieście (najlepiej w
deszczu) lub po prostu jakieś ujęcia miasta nocą lub we mgle. Najlepiej jak filmy byłyby z lat 2000+, choć
podawajcie wszystko co Wam do głowy przyjdzie. Prosiłbym o szybką pomoc i z góry dziękuję. :)
Weszłam na stronkę nostalgia.pl chcąc się zarejestrować chodzi mi o pewien serial sprzed lat, niestety
podczas rejestracji u dołu jest coś takiego..... Przepisz słowo z pierwszego/drugiego nawiasu na zasadzie
słowo z pierwszego/słowo z drugiego bez odstępów (kajak)[Mars]?:
To pytanie służy do uniemożliwienia...
Szukam filmy w którym główna bohaterka, zostaje skazana za zabicie męża (chyba dlatego bo ją
bił itd.). Zostaje osadzona w areszcie gdzie z innymi skazanymi uczy się gasić pożary lasów.
Potem gdy wychodzi na wolność, dostaje propozycję kierowania zespołem strażaków którzy gaszą
pożary od środka i zapobiegają...
Szukam filmy o skoczkach strażackich. Akcja dzieje się w Stanach, pewna kobieta zostaje
skazana za zabójstwo męża i przewieziona do zakłady karnego jak rekrut do straży pożarnej. tam
się szkoli, a po wyjściu dostaje posadę kierowania taką grupą. Gdy płonie jeden z lasów,
przybywa na miejsce i zaczyna działać....
Szukam filmów w których pieniądze zmieniają poziom życia ludzi i jest to ukazane w filmie, z tym, że zdobycie pieniędzy nie zawsze jest legalne i nie
zawsze kończy się szczęśliwe. Chodzi mi o filmy w których ktoś robi jakieś przekręty i dochodzi do władzy ale ponosi w końcu za to konsekwencje.
Wczoraj oglądałem film...