Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niewiele pamiętam, ale był taki film, gdzie głownie młodzi ludzie trafili (albo wypoczywali) na tropikalnej wyspie, na której było mnóstwo jadowitych węży. Pamiętam jedynie scenę jak dziewczyna spała na hamaku a wąż pełzał po niej i wsunął sie pod bluzkę...Film chyba z lat 85-95. Może ktoś będzie wiedział?

Czy zna ktos tytul filmu ktorego akcja dzieje sie prawdopodobnie w czasie swiat bozego Narodzenia lub
miedzy nimi a film opowiada o rozterkach rodziny lub grupy przyjaciol, pamietam ze wyjechali w gory i kazdy z
nich mial jakis problem ze swoim partnerem, partnerka a jeden z grupy byl gejem i doskwierala mu...

Oglądałam kiedyś film animowany i był tam chłopak, który miał iść do poprawczaka, ale sędzia jakiejś drużyny go przygarnął. Ten chłopak był chamski dla niego i dla jego żony. Tam dalej były jakieś wybory, w których uczestniczył ten sędzia, ale nie wygrał i temu jemu podopiecznemu zrobiło się go żal i jakoś to naprawił,...

więcej

Witam Was bardzo serdecznie. Parę ładnych lat temu miałem okazję obejrzeń pewien film (prawdopodobnie akcji) i bardzo chciałbym obejrzeć go znowu lecz absolutnie nie pamiętam tytułu. Z fabuły też wiele nie zapamiętałem lecz w głowie utkwił mi fragment o chłopcach szkolonych na zabójców. W jednej scenie byli zmuszani do...

więcej

Więc tak to był film o dziewczynie która była chora chyba na raka jak dobrze pamiętam i na początku nie miała kolegów i koleżanek nie zachowywała się jak normalna nastolatka . Więc żeby kogoś poznać chodziła na takie spotkania i tak przychodziły osoby i opowiadały swoje historie , i właśnie wstał jeden chłopak i...

Nie wiem czy skojarzycie ... jest taki film .. był sobie mężczyzna który nienawidził żółtego koloru , był chory na
coś tam ... Poznał kobietę , , bodajże fryzjerkę , miała syna którego koledzy go gnębili , aż go zabili.. Chciał
się z nią ożenić. Dała taki warunek , że jak jej pokaże to czego ona jeszcze nie...

Czy mogę od kogoś dowiedzieć się więcej na temat tych stron? Jak mogę dostać zaproszenie na
przynajmniej jedną z nich lub jakąś podobną? Jest coraz więcej filmów, których nie mogę znaleźć na
żadnych innych stronach, a BARDZO chcę je obejrzeć.

film op kobiecie która jest jubilerem, gubi jakiś brylant czy coś w mieszkaniu, ma dziecko. w pewnym
momencie traci wzrok. jest moment kiedy przychodzi do niej chłopak/ narzeczony i ja szarpie, ona osuwa się
na podłogę i znajduje zgubę. na końcu na pewno poznaje jakiegoś mężczyznę i się w sobie zakochują....

Witam. Szukam tytułu filmu, w którym główną bohaterką jest dziewczyna. W dzieciństwie jej rodzinę mordują
mężczyźni poszukujący takiej małej 'karty', którą chowa pod językiem. Jako dorosła dziewczyna, postanawia
ona pomścić swoją rodzinę, zabijąc członków "mafii" (tej, która zabiła jej rodzinę).

Z góry dziękuję...

więcej

film op kobiecie która jest jubilerem, gubi jakiś brylant czy coś w mieszkaniu, ma dziecko. w pewnym
momencie traci wzrok. jest moment kiedy przychodzi do niej chłopak/ narzeczony i ja szarpie, ona osuwa się
na podłogę i znajduje zgubę. na końcu na pewno poznaje jakiegoś mężczyznę i się w sobie zakochują....