Witam, poszukuję filmu. Jego fabuła opowiadała o człowieku, który trafił do więzienia. Miał on tatuaże związane z chemią. Chciał uciec za ich pomocą, było też coś o jakimś facecie, który chciał go przed tym powstrzymać, chyba wydać. Reklamę tego filmu widziałam jakiś czas temu w telewizji.
Z góry dziękuję za pomoc :)
Moja mama w latach siedemdziesiątych oglądała taki pewien horror,który był podobno bardzo
straszny.
Jednak nie pamięta jego tytułu.
Wie,że w tym horrorze jest babka,która jest chyba sekretarką w jakimś dużym budynku. Zostaje
po pracy,bo musiała coś dokończyć. Oprócz jej był jeszcze ochroniarz na parterze,a...
Witam poszukuję tytułu filmu krótkometrażowego. Jeżeli chodzi o fabułę główny bohater trafia do więzienia i siedzi w celi z jakimś mężczyzną, który ma pudełko. Pyta się co jest w pudełku, otwiera go i w momencie gdy otwiera pudełko, podnosi się sufit pomieszczenia w którym jest. Potem zostawia otwarte to pudełko,...
Film opowiadał o chłopcu o nijako niebieskiej skórze. Po śmierci dziadków został odnaleziony po czym zrobiono mu testy IQ by sprawdzic jak bardzo jest upośledzony. Okazuje się, że jest bardzo inteligentny i zaczyna wracac do normalnego życia. ...na koniec "ginie" stajac sie energią
W dzieciństwie ojciec przynosił kasety vhs z horrorami w formie serialu. Był odcinek o jakiejś parce facet i
babka mieszkającej na pustyni. Odkrywają, że w studni żyją jakieś stworzenia. Wystarczy im spuścić coś do
jedzenia w wiaderku, a te dają w zamian złote monety. Koleś jest taki zachłanny, że chce zjechać na...
Witam szukam dobry tytułów filmów na wieczór z dziewczyną. Polecicie jakieś dobre tytuły?
Obojętnie jaki gatunek ;).
Jestem wielka fanka seriali i potrzebuje czegoś nowego bo moje pomysły się kończą.
Najwieksza przeszkodą jest to ze koniecznie potrzebuje seriali z lektorem (!) ponieważ każdy serial
towarzyszy mi w jakiejś czynności wiec nie zawsze mogę się skupić w 100% na nim.
Seriale które obejrzalam albo jestem w...
Witajcie. Jak w temacie. Nie jestem pewien ale film chyba jest ze stajni The Ring i Dark
Water chociaż przeglądając po reżyserze, nic nie znalazłem. Fabuła: Małżeństwu ginie
dziecko w wypadku samochodowym, o którym ojciec przeczytał w gazecie chwilę przed
wypadkiem(był w budce telefonicznej i wysyłał maila do...