Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, od dłuższego czasu poszukuje tytułu filmu,który kiedyś oglądałem na CDA.
Film zaczyna się od sceny w łazience - młoda kobieta popełniła samobójstwo poprzez podcięcie sobie żył, leży w wannie. Znajduje ją tam jej partner, który jest wykładowcą literatury na uniwersytecie. Później się okazuje, że on odgrywa jakąś...

więcej

Film jest zapewne znaną (kinową) produkcją. Oglądałam go na którymś z kanałów TVP około 1996-2000 roku. Film anglojęzyczny, z wysokim budżetem o następującej fabule:
- Jest kilkadziesiąt lat po II wś, Hitler nadal rządzi w Niemczech.
- Niemcy próbują jakoś porozumieć się z USA i innymi państwami
- Jedynie nieliczni...

więcej

Rok powoli zbliża się do końca, więc czas na posumowanie. Chciałbym zapytać o najgorsze filmy mijającego roku. Jacy są Waszym zdaniem murowani faworyci do następnych Malin ?

nie widzę, gdzie i kiedy i za co zapłaciłem

Czy ktoś posiada wersję rozszeżona/reżyserska Titanica z wycietymi scenami ktore sa wplatane w film w odpowiednich miejsach, po polsku i moglby sie nia podzielic? :)

Witam, szukam tytułu filmu, był to chyba hiszpański albo argentyński film. Syn milionera chyba polityka wsiada po pijanemu w auto i powoduje wypadek w którym ginie matka i dziecko, wraca z płaczem do domu. Ojciec postanawia, że aby uniknąć skandalu i uratować syna od pozbawienia wolności proponuje kamerdynerowi aby on...

więcej

Czarno-biały, małżeństwo w kuchni, żona robi mężowi śniadanie, cały czas milczy, a na końcu podaje mu swój odcięty język.

Kojarzy mi się z czarnobialym filmem wloskim i moze trochę z Fernandelem ale moze z powodu cyklu o ksiedzu i komuniście. Tresc byla taka. Byl bandzior, zlapano go i mieli go powiesic. Nie zalowal swego czynu i byl z tego dumny oraz zostal idolem nastolatkow. Przychodzi do niego ksiadz i namawia aby przynajmniej udal...

więcej

JOIN ILLUMINATI SOCIETY IN ALBERTON +27839387284 in South Africa, Swaziland, Zimbabwe, Johannesburg, Alberton, Vanderbijlpark, Vereeniging, Sandton, Germiston, Randburg, Boksburg, Kempton Park, Durban, Soweto, Evaton, Aarton, Alberante, Albertsdal, Alberton North, Alrode, Bracken downs, Bracken Hurst, Eden Park,...

Podziel sie swoim top 3 ulubionych filmow swiatecznych pomagajac innym w wyborze repertuaru na najblizsze mrozne dni.