Chyba byłą to komedia. Film opowiadał o mężczyźnie, który startuje w wyborach do Kongresu i wygrywa je korzystając z faktu, że ma takie samo nazwisko jak zmarły nie tak dawno kongresmen z tego okręgu. Gdy już został kongresmenem, to wykorzystuje swoją pozycje, by dostawać łapówki za popieranie lub nie popieranie ustaw....
więcejChłopak i dziewczyna. Chłopak psuje cały dzień, na każdym kroku wpadka, to się spóźnia, to zapomina o jakiejś tam rocznicy czy urodzinach. Na końcu dnia jego dziewczyna niby umiera i właśnie tutaj nie wiem jak to było bo tak jak by dostaje drugą szansę i ten dzień dzieje się od nowa (być może to było w formie snu to...
więcejszukam filmu film opowiedal o kobiecie ktora chodzila na wszystkie pogrzeby potem miala z organista mlodym romans miala u boku 2 lub 3 przyjaciolki robili ciagle babskie wieczotrry potem ten koles zginol auto go potrocilo a potem okazalo sie ze jest w ciazy iurodzila jego dziecko:) zna ktos tytul:)
Oglądałam go w TV jakieś 4 lata temu, niewiele pamiętam, chodzi o jakiegoś porywacza? może, mordercę i dziecko. Pada ulewny deszcz, jest wieczór, jakiś chłopczyk może z 7-10 lat przebywa w domu jest synem wysoko postawionej osoby jest pilnowany grozi mu jakieś niebezpieczeństwo. Morderca lub porywacz siedzi w...
mógłby mi ktoś polecić jakiś film osadzony w realiach arabskich lub afrykańskich o konfliktach na bliskim wschodzie/ afryce?
coś w stylu "Pogorzelisko"
Kiedyś oglądałem sporo komedii,dramatów to bym sobie coś przypomniał w stylu nie
kupisz miłości,klub winowajców itd.