Film ten leciał kiedyś w TV bodajże w weekend albo jakieś Święto około południa lub lekko po południu.
Leciał on parę lat temu więc pewnie Wam to dużo nie da. Grał tam pewien mężczyzna, który grał bodajże na
pianinie (ale tak tylko mi się wydaje!) pojechał "gdzieś" i tam poznał Kobietę/Dziewczynę, która tańczyła...
Witam
Szukam filmu w którym grupa ludzi jest zamknięta lub ukrywa się przed kimś lub czymś w budynku. Ludzie
dzielą się na dwie grupy dobrych lub złych :). Nie pamietam czy film był horrorem czy thrillerem. W jednej z
ostatnich scen kobieta chce uciekać przed złą grupą przez szambo.
Z góry dziekuję.
http://www.filmweb.pl/film/Epicentrum-2014-657207
czy wie ktoś gdzie można byłoby pobrać oddzielne napisy do filmu???
wiem,że jest film z wklejonymi,ale chodzi mi o osobno.
pomoże ktoś???
nie mogłam dodac w innych tematach gdyz 1000odpowiedzi przekroczyly one , wiec... zakładam nowy
jesli jakims cudem spamuje - prosze o wybaczenie ;)
Szukam dwóch filmów od dawna dawien... i znaleźc nie mogę...
Może się uda z Waszą pomocą?
Zagadka nr 1.
czarna komedia z lat 80 ( ? starsze kino) - fabuła toczy...
Witam dawno temu - były to chyba lata 90-te oglądalam bardzo ładny film o poligamiście. Nadawany był bardzo późno, bylo to chyba "kino nocne'. Pamiętam, ze główny bohater miał kilka żon, z którymi sypiał na przemian. Miał też z kilkanascioro dzieci. Jedna z żon planowała uciec lub go zabić, gdyż zaczął sypiać z jej...
Kiedyś już o niego pytałam jednak nie otrzymałam trafnej odpowiedzi. Pamiętam tylko
jedną scenę na dachu budynku. To było mniej więcej coś takiego: dobry bohater (jak
mniemam) łapie drabinkę odlatującego helikoptera trzyma ją, ślizga się przez pół dachu
na butach (ten helikopter ciągnie go) i w pewnym momencie...
witajcie szukam filmu którym głowna bohaterka byla mloda dziewczyna pierwsza secena to byla taka ze byla na wakacjach chyba miala 15 lat i zakochala sie w jakims chlopaku ii potem z nim sie spotkala i gadali i sie jej spytal czy chce go pocalowac ona ze tak i kazal jej kleknac i wziasc penisa do buzi , po kilku...
Kilka lat temu oglądałem jakiś film o " tajnych agentach". Jedyne co pamiętam to scena w której główny bohater był przetrzymywany i przesłuchiwany, długo wytrzymywał i poddał się dopiero gdy powiedzieli że torturują jego partnerkę, po czym okazało się, że to przesłuchiwanie było elementem szkolenia.
(możliwe, że coś...
Oglądłem ten film kiedyś ale zapomniałem tytułu :( wiec tak w filmie było cos takiego ze policjant albo były
policjant mieszkał z córka i jedli chyba kolacje jak ta córka zwymiotowała i miał zawiesc ja do szpitala a jak
córka pierwsza wyszła z domu to ja jakis koles zastrzelił ja z olbrzyma lub podobnej broni i ten...