Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nowa komedia wchodzaca do kin w listopadzie podobna do filmu sasiedzi

nowa komedia wchodzaca do kin w listopadzie podobna do filmu sasiedzi

Około 2005-6 roku na Tele5 widziałem następujący film młodzieżowy:

Ameryka, przedmieścia, dorastający nastolatkowie. Główny bohater jest zafascynowany jedną z dziewczyn rówieśniczek z sąsiedztwa. Ma jednego rówieśnika w sąsiedztwie, który dorasta i często się masturbuje (nie jest to pokazane). Robi to za pomocą...

Jest zima, Elmer przygarnia trzy kotki, które następnie jeden po drugim wyrzuca. Bajka kończy się tym, że i Elmer zostaje wyrzucony z mieszkania na ulicę i razem z tymi trzema kotami zbiera ości z ryb ze śmietników na jakąś patelnię.

Witam skończyły mi się pomysły, bo widziałem już wszystko co chciałem zobaczyć. Dlatego chętnie
rozpatrzyłbym jakieś propozycje. Pomijamy polskie produkcje, anime i południowo-amerykańskie tasiemce :)
Dla ułatwienia dodam, że widziałem:
Twin Peaks, Rodzina Soprano, Przyjaciele, The Wire - Prawo ulicy, Skazany na...

więcej

witam poszukuje filmu ogladalem go kiedys w tvp albo w polsat, to bylo jakies ponad 10 lat temu, film byl cos
w stylu american pie, cos taki komediowy, ziomki chodzili na studia, i robili muzyke, pozniej byli w jakims
studiu spali, jedli i wymyslali muze ,wymyslili fajna nutke i zaczeli nagrywac płyte... fajny...

witam poszukuje filmu ogladalem go kiedys w tvp albo w polsat, to bylo jakies ponad 10 lat temu, film byl cos
w stylu american pie, cos taki komediowy, ziomki chodzili na studia, i robili muzyke, pozniej byli w jakims
studiu i wymyslali muze ,wymyslili fajna nutke i zaczeli nagrywac to płyte... fajny film fajne...

Jest zima, para się kocha w naczepie tira. Zamarzają, rano znajduje ich ciała policja, okazuje się że facet był
cyborgiem. Spotkał się ktoś z takim czymś ??

Hej,

czy kojarzycie jakieś filmy dla gimnazjalistów o mediach? Chodzi mi o takie filmy, w których motywem
przewodnim jest np. tworzenie szkolnego radia przez uczniów, gazetki szkolnej, kręcenie filmu.

Pozdrawiam

Witam, dzisiaj od kilku godzin męczę się ze znalezieniem filmu, którego fragment siedzi mi w głowie.

Mianowicie, pamiętam, że był tam mężczyzna, który wraz ze swoją dziewczyną poszedł (bodajże do kina) na
premierę filmu, w którym ona grała. Nie wiedział jednak jakie sceny miały w tym filmie mieć miejsce....