Biografia twórcy programów telewizyjnych, który wpada na pomysł realizacji serialu o kosmicie zamieszkującym z rodziną ziemian. Jak widać luźno oparty na historii Alfa... Widziałem kilka lat temu, także jakiś czas temu znalazłem w necie tytuł, ale zapomniałem...
Witam!
Szukam starego filmu (lata 80/90), który opowiada o buddyjskich mnichach, wiedźmach i wojowniku.
Owy wojownik pomaga mnichom zabić wiedźmy które, wzywają demona grobowca. Akcja dzieje się w lesie,
nocą. Schwytany mnich chroni swoje oczy naciągając swe uszy i zakrywając nimi oczy
Siema.Od wielu lat chodzi mi po głowie pewna scena. Wiem ze trafilem na film jak bylem maly. Pamietam ze
byl jakis potwor/demon ktory wyszedl z ziemi spod jakiejs betonowej plyty podobnej do duzej plyty
nagrobkowej cos w tym stylu a potem scena jeszcze ze wchodzi do domu i morduje jedna lub wiecej osob w
tym...
Niedawno obejrzałem film produkcji francuskiej, opowiadający o nastolatce z zespołem Downa, którą na początku matka zabiera ze szkoły z internatem do swojego domu i każe jej udawać, że są siostrami. Niestety, wyleciał mi z głowy tytuł, choć było w nim imię głównej bohaterki. Ktoś może wie, jak się nazywa ta produkcja?
Witam , właśnie obejrzałem film `wiezien labiryntu` z 2014 roku. Iszukam jakiegoś filmu zbliżonego motywem właśnie do niego. poszukiwany Film musi posiadac jakas zagadkę ktorą bohaterowie próbują rozwiązać(w tym filmie, 60 osob próbuję rozwikłać zagadkę skąd wzieli sie w labiryncie i jak sie w ogole z niego wydostać) a...
więcej
to tyl film o mordercy on miał nosił na sobie taką małą aparaturke miał na sobie zbiornik z łątno palną
substancją miał tez taką pompke i nosił płaszcz miał w rekawie taki przewód przez który lała sie ta własnie
''bezyna'' pamietam taką scana jak na jakąs kasjerke obsikał ta beyną a pózniej odpalił zapałke i...
Szukam horroru który zacząłem oglądać kiedyś w TV. Mężyczna i kobieta jadą nocą przez pustkowie (chyba Texas) i nagle widzą rozbity samochód i obok potrąconą osobę, zabierają tą nieprzytomną osobę do samochodu i jadą dalej aż urywa im się droga (mimo że ten facet mówił że nie raz tą drogą jeździł i za tą drogę) i radio...
więcej
Film ten leciał kiedyś w TV bodajże w weekend albo jakieś Święto około południa lub lekko po południu.
Leciał on parę lat temu więc pewnie Wam to dużo nie da. Grał tam pewien mężczyzna, który grał bodajże na
pianinie (ale tak tylko mi się wydaje!) pojechał "gdzieś" i tam poznał Kobietę/Dziewczynę, która tańczyła...
Witam
Szukam filmu w którym grupa ludzi jest zamknięta lub ukrywa się przed kimś lub czymś w budynku. Ludzie
dzielą się na dwie grupy dobrych lub złych :). Nie pamietam czy film był horrorem czy thrillerem. W jednej z
ostatnich scen kobieta chce uciekać przed złą grupą przez szambo.
Z góry dziekuję.