Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/Epicentrum-2014-657207

czy wie ktoś gdzie można byłoby pobrać oddzielne napisy do filmu???
wiem,że jest film z wklejonymi,ale chodzi mi o osobno.
pomoże ktoś???

nie mogłam dodac w innych tematach gdyz 1000odpowiedzi przekroczyly one , wiec... zakładam nowy
jesli jakims cudem spamuje - prosze o wybaczenie ;)

Szukam dwóch filmów od dawna dawien... i znaleźc nie mogę...
Może się uda z Waszą pomocą?

Zagadka nr 1.
czarna komedia z lat 80 ( ? starsze kino) - fabuła toczy...

więcej

Witam dawno temu - były to chyba lata 90-te oglądalam bardzo ładny film o poligamiście. Nadawany był bardzo późno, bylo to chyba "kino nocne'. Pamiętam, ze główny bohater miał kilka żon, z którymi sypiał na przemian. Miał też z kilkanascioro dzieci. Jedna z żon planowała uciec lub go zabić, gdyż zaczął sypiać z jej...

Kiedyś już o niego pytałam jednak nie otrzymałam trafnej odpowiedzi. Pamiętam tylko
jedną scenę na dachu budynku. To było mniej więcej coś takiego: dobry bohater (jak
mniemam) łapie drabinkę odlatującego helikoptera trzyma ją, ślizga się przez pół dachu
na butach (ten helikopter ciągnie go) i w pewnym momencie...

więcej

witajcie szukam filmu którym głowna bohaterka byla mloda dziewczyna pierwsza secena to byla taka ze byla na wakacjach chyba miala 15 lat i zakochala sie w jakims chlopaku ii potem z nim sie spotkala i gadali i sie jej spytal czy chce go pocalowac ona ze tak i kazal jej kleknac i wziasc penisa do buzi , po kilku...

Kilka lat temu oglądałem jakiś film o " tajnych agentach". Jedyne co pamiętam to scena w której główny bohater był przetrzymywany i przesłuchiwany, długo wytrzymywał i poddał się dopiero gdy powiedzieli że torturują jego partnerkę, po czym okazało się, że to przesłuchiwanie było elementem szkolenia.
(możliwe, że coś...

więcej

Oglądłem ten film kiedyś ale zapomniałem tytułu :( wiec tak w filmie było cos takiego ze policjant albo były
policjant mieszkał z córka i jedli chyba kolacje jak ta córka zwymiotowała i miał zawiesc ja do szpitala a jak
córka pierwsza wyszła z domu to ja jakis koles zastrzelił ja z olbrzyma lub podobnej broni i ten...

więcej

film fantastyczny o futurystycznej planecie. Pamiętam cytat ze zwiastuna. Kobieta leży na jakimś skanerze i słychać głos: "Komórki rakowe zostały usunięte..."

Ja poszukuję pewnej bajki. Pamiętam tylko że głównym bohaterem był chłopiec który mieszkał w duzym
domu. Wiem że on poznał, albo zaprzyjaźnił się z pewną dziewczynkę, która miała chyba wiewiórkę (?). W tym
domu, albo innym były pewne drzwi za którymi uwięziona była jakaś zła lawa, tam nie można było zaglądać....

Szukam filmu. Widziałam jakiś czas temu zwiastun. I gdzieś miesiąc temu któś na facebooku go promował, że
wart polecenia. Jest jakiś mały chłopiec ciężko chory, ale chyba na skutek operacji udaje się go uratować.
Wtedy okazuje się , że dzieciak może rozmawiać ze zmarłymi. Mówi matce, że rozmawiał ze zmarłym...