ta scena która pamietam wygladała tak - koles oddal swoja kurtke nastolatkowi wygladał
jak metal był ubrany na czarno ten co oddawał kurtke miał jeszcze jedna ważna cechę ten
koles miał kolczyki w kształcie małych szkieletów tyle pamiętam szukałem wszędzie i nie
moge odszukać tego filmu gnębi mnie to odkąd...
to co pamiętam to taka scena wielki diabeł bardzo czerwony z wielkimi rogami był
wciągany/ albo zasysany w bramę czy coś w tym stylu i pamiętam jeszcze ze jak go
wciągało to starał się trzymać pazurami i te pazury były scierane o boczne sciany i chyba go
na koniec wciagneło tam :D proszę o tytuł tego filmu z góry...
Witam,
poszukuję tytułu filmu którego głównym wątkiem była wojna i niemiecka okupacja z tym że akcja filmu nie toczy się w Polsce. Z tego co pamiętam, to główna bohaterka pochodziła z bogatej rodziny. Jej ojciec chyba był właścicielem winnic, albo coś mi się już pomyliło. Pamiętam też, że tą kobietę niemcy zabrali z...
szukam filmu, w ktorym czarnowlosa dziewczyna mści się na ludziach porawyając ich i bliską im osobę, ofiara
ma do wyboru albo tortury, albo usmiercenie bliskiej osoby za pomoca przycisku na krzesle. o ile dobrze
pamietam dziewczyna zostala napadnieta w domu, zabito jej matke, zgwalcona ja m.in. tulipankiem. na...
Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...
Witam Serdecznie wszystkich Użytkowników.
Mój problem jest trochę niedzisiejszy i pewnie nikt w tych czasach mi już nie pomoże ale gdzie nie szukać ostatniej szansy i nie zaryzykować jak nie tutaj :)
Mianowicie chodzi o to że poszukuje POLSKIEJ okładki do filmu Pojedynek Na Szosie - Duel - Stevena Spielberga....
Szukam filmów (jakiekolwiek dokumentalne itp) o tematyce tworzenia muzyki, historii, o
wytwórniach. Wszelakich w tym temacie. Ale nie muzycznych w stylu Step up, burleska itd.
Pomożecie?
Witam szukam dwóch filmów które oglądałem pare lat temu
1. Film opowiada o wiosce położonej w środku lasu, ludzie którzy tam mieszkali byli zacofani bez prądu itp
Tylko grupa starszych mieszkańców widziała że istnieje już prąd samochoty itp jednak to ukrywali i nocą
przebierali sie za niedźwiedzie czy coś w tym...