Bardzo proszę o podanie tytułu odcinka "Rodziny zastępczej" gdzie Alutka wyjeżdża do puszczy(chyba na szkolenie)a Jedrula miał obejrzeć z kumplami mecz Polski. Na końcu przyjeżdza Alutka i policjant ,że jest za głośno.
Witam,szukam filmu który odbywał sie w jakimś obozie niemieckim i byl jakis bokser który upodobał sie tym Niemcom dalej nie wiem co sie działo ale jeżeli wiecie o jaki chodzi to napiszcie,z góry dziękuje
Prawdopodobnie koniec lat '80/początek '90. Jest sobie parka, i w jakichś tam okolicznościach dochodzi do pożaru. Facet ma usmażone pół twarzy. Nikt go nie odnajduje (jakoś tak) i jest uważany za zmarłego. Pojawia się po jakimś tam czasie i na połowie twarzy (tej usmażonej) ma maskę. Oczywiście zabija. Chce też do...
Ta scena była bardzo realistycznie zagrana, wręcz czułem, jak ta dziewczyna się dusi. I tyle z niego pamiętam, Ten film jest z XXI wieku.
Ten film był w latach 90
Pamiętam że film był o Afryce i był jakis brązowy pies chyba chart
Pamiętam że przyczepili mu buteleczkę (taka jak od leków ) z informacją
Jakiś Afrykański wojownik zobaczył psa spodobała mu się buteleczka i wymienił ja na swoją
(wiadomośc tez przełożył )
Amerykański aktor,pamiętam go z filmów akcji,dużo strzelania i wybuchów
Z wyglądu bardzo podobny do Piróga,nie mogę sobie przypomnieć w jakich filmach go widziałem
Z wyglądu bardzo podobny do Piróga,nie mogę sobie przypomnieć w jakich filmach go widziałem
Opis będzie bardzo niekompletny, gdyż wiem tylko to, co opowiadał mi kumpel, który oglądał ten film kilka lat
temu.
Głównym bohaterem filmu była dziewczyna, której niedawno zmarła babcia. Dziewczyna naśmiewała się z
niej i ogólnie nią gardziła. I pewnego dnia coś się stało, że chyba zapadła w śpiączkę czy coś i...
Mroczne ciemne miasto, niebezpieczne dzielnice jakiegoś miasta Amerykańskiego. Grupa ludzi ucieka przed grupą/jednym napastnikiem. Pewien motyw w filmie, gdy chyba 2 facetów ucieka przez puste ciemne miasto, staje autobus ale kierowca nie chce ich wpuścić do środka i odjeżdża zostawiając ich na pastwę losu.
Pomocy