Poszukuję filmu w którym mężczyzna stara się o obywatelstwo (chyba brytyjskie) - poprzez małżeństwo. Te
starania przekształcają się w miłość..... ale on chyba nie dostaje tego obywatelstwa. Ona bardzo lubiła
hodować rośliny i mieć własną szklarnię (zdaje się)
Cześć, szukam filmu, prawdopodobnie produkcji hiszpańskiej lub południowoamerykańskiej:
Historia dziewczyny, która po śmierci mamy przeprowadza się z ojcem do innego miasta. Na imprezie z kolegami z nowej szkoły zostaje nagrana podczas uprawiania seksu z nowo poznanym chłopakiem. Nagranie przedostaje się do sieci, co...
dosc dawno widzialem film w ktorym chlopiec(murzyn) chcial zostac policjantem widzial morderstwo (albo nr.rejestracyjny) opiekowal sie nim policjant z wasami w czarnym sportowym samochodzie ten chlopiec mieszkal z babcia.PROSZE O POMOC Z GORY DZIEKUJE
stary film o porwaniu dziewczyny z miłości w końcu na samym konńcu koleś obcina jej ręce i nogi by na
zawsze z nim została prosze o pomoc :)!
witam, od dluższego czasu nie mogę znaleźć teledysku ktory kojarze z dzieciństwa. Chyba z niemieckiej Vivy. Pamiętaj tylko, że była to dość ckliwa melodia a teledysku ukazany był starzec, a na końcu niemowle, pojawiał się też motyw kapiących kropli wody z kranu... wiem że to niewiele ale może akurat ktoś pomoże :) z...
więcej
Miłość to temat dość skomplikowany. Wielka miłość, silne porywy serca są czymś, co zdarza się bardzo
rzadko, a przynajmniej tak zwykliśmy sądzić. Jednak okazuje się, że wyniki badań są dla nas łaskawsze.
Aż 57% Polaków było kiedyś zakochany "na zabój" (Cóż wiemy o miłości, CBOS).
Bardzo trudno opisać czym...
Jak się nazywa film w którym małżeństwo jedzie samochodem, w dzień, mają wypadek czy też zjeżdżają na pobocze i mężczyzna widzi potwornie zdeformowanego psa? Jest to chyba film o przeżywaniu własnej śmierci.
Cześć! Zna ktoś jakieś dobre kino odpowiednie dla seniorów? Tworzę cykl warsztatów
dyskusyjnych dla ludzi starszych i samotnych (możecie podać również jakiś temat cyklu),
program rusza w okresie przedświątecznym. Bardzo zależy mi, żeby połączyć jakość z
dobrą zabawą. :) Z góry dziękuję za waszą pomoc...