Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

No więc, szukam filmu, który przedstawiał zespół zaczynający karierę rockową i po jakimś tam jednym z
występów, ktoś proponuje im karierę pod warunkiem, że wyrzucą perkusistę. Oni się zgadzają i wyrzucają go
co ma im cholernie za złe. Po kilku latach kapela odnosi sukces i nazywa się jakoś na A (Armagedon to...

Witajcie.

Poszukuję nałogowo Monty Python i Święty Graal, koniecznie tłumaczenie Beksińskiego i z lektorem Januszem Szydłowskim. Miałem zgrany TVRip z jedynki lecz padł mi dyski i mam wielka kupę. Film nie do odzyskania. Czy ma ktoś może tę wersję? Może być nawet sam zapis ściezki dźwiękowej...
Pomóżcie, bo...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ostatnio leciał w TV. Samolot z zawodnikami jakiejś druzyny rozbija się i wszyscy giną, po czym jakis facet szuka nowego trenera a on z kolei nowych zawodników. Co to za tytuł? Film był stosunkowo nowy ;)

Witam!! Szukam filmu... Pamiętam że na początku filmu była scena jak policja zabiera matke chyba za
zabòjstwo swojego męża, wszystkiemu przygląda się z gòry dziewczyna. Po jakimś czasie zostaje zabrana do
domu dziecka (czy coś podobnego) i tam poznaje chłopaka...
Pamiętam jeszcze że na końcu filmu siedziali oni w...

więcej

Dawno temu na nieistniejącej już stacji Top Canal emitowany był horror. Z tego co
pamiętam to polski tytuł brzmiał "Potwór z piwnicy" :) Fabuła kręciła się wokół
pisarki/autorki komiksu (nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się, że chyba komiks)
która ze znajomymi wyjeżdza za miasto do jakiejś chatki. Tam w...

szukam australijskiego filmu
Oglądałem go w latach 90
Jakieś sledztwo
Pamiętam że był jakiś aborygen
Albo gliniarz albo cywil
Bandziory podłożyły bombę mu w samochodzie on cos wyczuł i uciekł potem nastapił wybuch
Żeby ukryć zwłoki specjalnie wzowiono jakąs budowę
Pamiętam że jakiś gościu co jezdził spychaczem...

więcej

Kojarzy ktoś moze film, ktory polega na tym, ze jest chlopak i dziewczyna i generalnie polega na tym, ze jest wiele swiatow rownoleglych ale wszystkie one koncza sie tak samo, o okreslonej godzinie w okreslonym dniu w ziemie uderza cos i jest koniec swiata. I ta para jakos odnajduje sie tych roznych swiatach, ale i...

więcej

3 koledzy którzy przemienili się w wampiry pod koniec filmu kolega nie chce być znowu normalnym ale w końcu się
przemienia....

użytkownik usunięty

Witam,
Kiedyś na Polsacie leciał film o dwójce kolesi jadących samochodem. Znajdują takie radio, które umożliwia
im kontakt z innymi kierowcami na drodze w pobliżu. Wkręcają jednego z kierowców ciężarówki (?), aby
zatrzymał się w niedalekim motelu, ponieważ czeka tam na niego dziewczyna z różowym szampanem....