Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w któreś święta Bożego Narodzenia (w sumie to parę lat temu już było) oglądałyśmy z siostrą komedię o
mężczyźnie, który opiekował się przez jakiś czas dziećmi. mało pamiętam z tego filmu, ale charakterystyczną
sceną było to, jak facet posmarował ślizgawkę olejem i przeleciał przez płot :D pomoże ktoś? chciałabym...

więcej

Tak jak w temcie szukam filmy aby były sceny nagich kobiet np pod prysznicem
najlepiej jakkies nowsze filmy powiedzmy od 1995 w górę
podam przyklad lustra 1, lustra 2, ptaszek na uwięzi

Słuchajcie... wiem, ze to mało informacji, ale z dzieciństwa pamiętam taki fragment filmu - była dziewczyna i chłopak (chyba byli zakochani) i on ją (albo ona jego) zaprowadził do takiej starej oranżerii, jakby opuszczonej (ogrodu zimowego). Coś kojarzę, że była tam taka długa zwisająca lampa i ogólnie klimat był dość...

więcej

Witam
Szukam filmu który widziałem bardzo dawno w tv nawet nie pamiętam na jakim kanale, Film opowiada o pewnym nastolatku który ma przed sobą świetlaną przyszłośc (nie jestem pewny ale chyba grał w hokeja) i jest wychowywany bardzo konserwatywnie. po czym poznaje pewną dziewczynę na jednej z imprez w której się...

Szukam serialu, z tego co pamiętam akcja całego serialu miała rozgrywać się podczas
jednej nocy w barze bądź klubie. Był to serial komediowy gdy go oglądałam były tylko dwa
odcinki i było to jakiś rok temu. Było tam kilku kolesi, z tego co pamiętam to jeden nie
umiał podrywać. Była też scena z laską, która była...

więcej

Czy ktoś z Was kojarzy film w którym chłopak posiadł nagle zdolność że potrafił podnosić dziewczynom
sukienki do góry i z tego co pamiętam chyba też odpinać staniki ?
Była to prawdopodobnie komedia amerykańska z lat 90-tych, i głownymi bohaterami byli chyba uczniowi szkoły
średniej jak się nie mylę

Był emitowany (w dwóch około półtoragodzinnych odcinkach) w TVP około 5-8 lat temu i był wyprodukowany w latach dwutysięcznych. Pamiętam go jak przez mgłę. Był to kryminał odbywający się w małym miasteczku na francuskiej prowincji chyba tuż po II wojnie światowej. Główną bohaterką była młoda brunetka. Bodaj chodziło o...

więcej

Witam, poszukuje pewnego filmu. Jedyne co pamiętam to że głównemu bohaterowi modyfikował
sie/zmieniał mózg od chyba podróży w czasie, czy coś takiego. Drugą rzecz jaką pamiętam ale nie jestem
co do niej pewien to główny bohater na początku filmu siedzi pod biurkiem i że pewnie zastanawiamy się
jak do tego...

Amerykanka wyszła za mąż za muzułmanina, który poprosił ją o odwiedzenia swojej rodziny w Pakistanie (?).
Ta zgadza się i wraz z mężem i córeczką jadą do rodziny męża. Jak się okazuje, panujące tam zasady
koranu i uwłaczające prawa kobiet sprawiają, że mąż pokazuje swoje drugie oblicze i staje się władczy....

szukam filmu ale nie pamietam tytułu, jest chyba 3 chłopaków, którzy wyjeżdżają na wakacje jeden z nich jest obcięty na grzybka i ma blond włosy, drugi ma twarz wysmarowana samoopalaczem a trzeci cały czas rozmyśla o swojej byłej dziewczynie.