jaki z obecnie puszczanych w kinie najlepiej sie nadaje na randke? Tylko bez żadnego pierdoIenia
romantycznego :-D np. "Bogowie" moga być (no bo przy okazji sam bym se ten film obejrzał)??
Znacie jakieś ciekawe? Po prostu ktoś ma udawać kogoś kim nie jest, wszystko jedno, czy chodzi o zawód, chorobę, zachowanie, bogactwo, biedę, czy o coś innego.
... W filmie odkrywaja nowa mozliwosc gier - kladziesz sie, zasypiasz - i budzisz sie jako postac w grze. Tam
chodzisz, itp... Okazuje sie ze postacie w grze zaczynaja cos podejrzewac, bo miewaja luki w pamieci, kiedy
ktos nimi gral...
Witajcie ! Poszukuje dwóch tytułów:
1. Serial opowiadał o osobach, którym umarły, trafiały do niebo, czy innych przestworzy, zostały
wyświetlane ich błędy jakie popełniali i dostawali szanse by wrócić na Ziemie w celu naprawienia błędów.
Gdy je naprawili mogli wrócić, śmierć zostawała anulowana, gdy im się nie...
Ostatnio przypomniałam sobie o filmie, który kiedyś oglądałam w telewizji. Było to prawdopodobnie TVN7, ale nie jestem pewna. W domu takim bogatym żyła rodzina i tam był też lokaj. Taki starszy siwy mężczyzna. I oni byli w domu/dworze, gdy ropętała się burza. Lokaj poszedł na pole zobaczyć czy nie wybiło bezpieczników....
więcej
Szukam ciekawych filmów kostiumowych coś podobnego do "Duma i Uprzedzenie".
Jeśli ktoś zna filmy tego gatunku proszę o podzielenie się tytułem.
Lata świetlne od Ziemi na planecie, krążącej wokól karła: białego, czerwonego, brązowego, nie pamientam, ląduje prom , którym przylatuje młody zastępca starego lekarza. Planeta wiruje po odwrotnej niż ziemska orbicie w wyniku czego jedna jej strona jest stale zwrócona w strone slońca, tak jak nasz księżyc. Powstały...
Witam!
Właściwie niewiele pamiętam z tego filmu, był to horror najpewniej, a najbardziej zapamiętałem scenę, w
której bohater (był on najpewniej lekarzem) uciekał wraz z jakąś dziewczyną przed śmiercią samochodem, a
ta jadąc u nich na dachu wbiła im kosę w ten dach. Śmierć wyglądała tam tak stereotypowo, czyli...
Poszukuje już od jakiegoś czasu filmu sprzed lat. Opowiadał on historie małżeństwa, w którym mąż znęcał się nad żoną. Nie wiem jak to się stało ale potem on był na wózku inwalidzkim a ona się nim zajmowała a on pokochał ja na nowo. Jednak zanim się to stało dała mu sporą nauczkę np.nie dawała jeść, nie pomagała mu się...
więcej