Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Cześć, od dawna szukam pewnego filmu. Oglądałam fragment około 10 lat temu. Pamiętam tyle:
Jakaś rodzina mieszkała w domu przy lesie, mieli psa. W lesie chyba coś (ktoś?) straszyło i zaatakowało jakiegoś faceta. Potem była scena, że ta rodzina bodajże je kolację (na pewno byli w swoim domu) i nagle wrócił ich pies,...

więcej

Jakie Waszym zdaniem filmy będą nominowane do Oscara i to w jakich kategorariach w 2015 roku? Już za
niecałe 2 miesiące skończy się rok 2014.

Hej wszstkim!
Poszukuję prześmiesznej polskiej komedii o bandzie nieudaczników poszukujących jakimś sposobem
zarobku. Ktoś im doradził, żeby czekali na auto, rzucili się pod nie i żądali odszkodowania.. No i się tam
rzucili pod tira.. Albo czekali na auto, a to była droga zamknięta... I takie różne akcje. Wiem, że...

więcej

Nie chcę żeby był to horror gdzie jest mnóstwo krwi, wnętrzności itp. dla mnie to jest
ohydne i gdy na to patrzę to zachciewa mi się rzygać. Wolę filmy o zjawiskach
paranormalnych, coś w stylu "Paranormal activity",albo "Grave Encounters"-tak wiem
niektóre sceny były ohydne, ale nie było ich tak dużo. Mam...

Epicentrum i Grawitacja, dobre zwłaszcza w 3D rewelacja

podawajcie swoje typy.

użytkownik usunięty

Chyba byłą to komedia. Film opowiadał o mężczyźnie, który startuje w wyborach do Kongresu i wygrywa je korzystając z faktu, że ma takie samo nazwisko jak zmarły nie tak dawno kongresmen z tego okręgu. Gdy już został kongresmenem, to wykorzystuje swoją pozycje, by dostawać łapówki za popieranie lub nie popieranie ustaw....

więcej

Chłopak i dziewczyna. Chłopak psuje cały dzień, na każdym kroku wpadka, to się spóźnia, to zapomina o jakiejś tam rocznicy czy urodzinach. Na końcu dnia jego dziewczyna niby umiera i właśnie tutaj nie wiem jak to było bo tak jak by dostaje drugą szansę i ten dzień dzieje się od nowa (być może to było w formie snu to...

więcej

szukam filmu film opowiedal o kobiecie ktora chodzila na wszystkie pogrzeby potem miala z organista mlodym romans miala u boku 2 lub 3 przyjaciolki robili ciagle babskie wieczotrry potem ten koles zginol auto go potrocilo a potem okazalo sie ze jest w ciazy iurodzila jego dziecko:) zna ktos tytul:)

Oglądałam go w TV jakieś 4 lata temu, niewiele pamiętam, chodzi o jakiegoś porywacza? może, mordercę i dziecko. Pada ulewny deszcz, jest wieczór, jakiś chłopczyk może z 7-10 lat przebywa w domu jest synem wysoko postawionej osoby jest pilnowany grozi mu jakieś niebezpieczeństwo. Morderca lub porywacz siedzi w...