Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Heeej! szukam filmu, ktorgo nawet nie ogladalam, ale slyszalam o nim! chodzi chyba o jakis hiszpanski film, w ktorym mlodzi ludzie sa w zwiazku. dziewczyna postanawia zerwac z chlopakiem, by srawdzic czy bedzie cierpial i zamyka sie w tajnym pokoju ich mieszkania o ktorym on nie ma pojecia. z tego pokoju widac...

gatunek fantasy Akcja się toczy powietrzu. Królestwo znajdowało się w chmurach. tyle pamiętam.

coś takiego , albo o łowcy wampirów który sie zakochal w wampirzycy cos no hm ciekawego

Hej wszystkim :) szukam filmu w stylu "Two Night Stand" , "Cudowne tu i teraz" . takie romansidło, o
przypadkowych znajomych, nastolatkach itp :)

Szukam filmu, dwa razy go widzialam w tv. Zaczyna sie tak, ze chlopak jakas dziewczyne wiezie w zime do
rodziny ale nie jestem pewna. Chce jechac na skroty, przez las. Tam odsniezarka/spych ich straca z drogi.
Razem widza powbiane krzyze w ziemi itd, pozniej dziewczyna widzi martwych ludzi, jak zombie. Okazalo sie...

więcej

Jedyne co z tego filmu pamiętam, to to że dziewczynka była księżniczką ale o tym nie wiedziała.
Miała alergie na róże i jak się popsikała perfumami o zapachu róży to psikała i wtedy jeden facet się
zorientował że to ona jest tą księżniczką,
Na pidżama party z koleżankami gdy te spały, sprawdzała czy inna koleżanka...

więcej

Witajcie,
wczorajszy dzień upłynął mi pod znakiem Halloweenowego Maratonu Filmowego - I BYŁO WSPANIALE:
masa horrorów, strach i wogle. Dzisiaj znowu dzień wolny i chętnie powtórzyłbym wczorajszą zabawę robiąc
Świętozmarłowy Maraton Filmowy. I TU PYTANIE - Jakie filmy polecacie?

Witam
Poszukuję tytułu bardzo starego filmu.
To co z niego pamiętam to tyle, że akcja dzieje się w mały amerykańskim miasteczku do
którego przyjeżdża grupa motocyklistów na krosach i potrącają śmiertelnie dziecko.
Ojciec by ratować syna udaje się do czarownicy ( tu nie pamiętam dlaczego) i finał jest
taki że...

więcej

Oglądałem go jakiś rok temu w telewizji, nie pamiętam z którego roku, nie pamiętam aktorów. nie obejrzałem go do końca. Pamiętam że główny bohater był detektywem. Największą wskazówkę jaką jestem wstanie dać to scena w której detektyw wraca do domu. pukając do drzwi słyszy prysznic. Żona która otwiera jest sucha....

''Pęknięcia'' - wedlug mnie podobna fabula: w grupie dziewczyn pojawia sie nowa, dziewczyny sa zazdrosne,
scena finalowa zadziwiajaco podobna jak w Malenie

zalezy mi na jeszcze jakims podobnym filmie
nie musi byc to wlsoski film w tym samym klimacie ale zeby fabula byla podobna
zazdrosc, gnebienie, zazdrosne...

więcej