Kiedyś w telewizji leciał film (nie wiele o nim pamiętam, ale był bardzo wciągający), o młodej dziewczynie
niewidomej, która mieszkała w wiosce z dala od normalnego świata. W wiosce ludzie wierzyli, że w lesie jest
potwór i nikt nie ważył się przekraczać lasu. Wszyscy chodzili w żółtych pelerynach. Potwór którego...
Koleżanka opowiadała mi film,który jej się podobał dawno dawno temu ale nie zna tytułu.Kobieta widzi zabójstwo innej kobiety,morderca widzi ,że ona go widzi jak zabija tą drugą i gania po biurowcu tą pierwszą.Jest też tam stary ochroniarz.Tyle pamięta ale mówi,że to dobry film i trzyma w napięciu,film raczej z tych...
więcejSzukam filmu o bliźniaczkach. w jednej z ostatnich scen jedna z nich umiera śpiewając pieśń operową.
Witam! Nie jestem do końca przekonana czy to był horror czy też komedia, bo trochę się
bałam, a trochę uśmiałam. :)
Więc to to co pamiętam:
Na pewno był tam niewidomy chłopak, z którego jego kolega żartował. Pojechali chyba
na jakieś odludzie, do motelu lub coś w tym stylu. Coś dziwnego ich po kolei zabijało....
To Bill Murray, prawda?
http://img.joemonster.org/images/vad/img_30336/4efbc690a107146b724e95fdfb28b230. gif
Mam problem ze znalezieniem jednego filmu z czasów dawniejszych.
W filmie występują postaci z opowieści o mnichu czyli Son Goku dla przykładu. Fabuła kręci się wokoło
przybysza do tego świata który w pewnym momencie sama już nieco umie walczyć i walczy nawet z Królem
Małp. Postać główna dostaje chyba coś na wzór...
Czyli czy obejrzeliście kiedykolwiek tak dobrą komedię, przy której śmialiście się na głos i ledwo oddech łapaliście, bo była tak zabójczo śmieszna? Jak tak, to podajcie proszę tytuły.