1) są oparte na faktach
2) są "mocne", wstrząsające, szokujące itp.
np. "Amerykańska zbrodnia", "W imię ojca"
Dzięki za pomoc :)
Witam, poszukuje filmu, ktory ogladalem bardzo dawno temu i juz dokladnie nie pamietam co dokladnie
dzialo sie w tym filmie ale MUSZE! go jeszcze raz obejrzec :). Film był o 3 znajomych 2 kobiety jeden facet.
czasy filmu jakos tak od wojny domowej w hiszpanii do konca II wojny swiatowej. bohaterowie byli chyba...
Cześć :)
Jakie wrażenia wywarł na was 2 sezon American Horror Story?
Jaką dajecie mu ocenę od 1 do 10 ?
Który sezon według was jest najlepszy, a który najstraszniejszy? :D
Ja właśnie skończyłam 1 sezon i jestem bardzo ciekawa drugiego. :P
Pozdrówki :>
Cześć, potrzebuję pomocy, jak widać. Chodzi mi o film, melodramat, którego tytułu nie mogę sobie
przypomnieć. Ale fabuła leci mniej więcej tak: on przyjeżdża do nadmorskiego miasteczka, ona jest tam lekarką
chorą na serce, zakochują się, mają dziecko, ona gdzieś jedzie z ich synem, ma zawał, umierają,...
Cześć!
Od razu mówię, że nie chcę, by zostało to potraktowane jako "wredna reklama"; chodzi o to, że pewnie
kogoś zainteresuje, bo jest to mega przydatna sprawa.
Mianowicie, jestem w grupie twórców portalu książkowego http://www.bookhunter.pl,
gdzie między innymi staramy się stworzyć jak największą bazę adaptacji,...
Jestem niezwykle zasmucony faktem, że Steven Seagal ma tutaj tak niską ocenę. Bo popiera Rosjan? Brońcie Ukrainy, która przed i po II W. Ś. Bestialsko mordowała Polaków. Ludzie to jego życie prywatne. Każdy ma swoje poglądy! Jest mistrzem sztuk walk, między innymi Aikido, Karate, Kung-Fu, Judo, Kendo... Zna się na...
cześć , poszukuję filmu chyba z lat 80 -tych małżeństwo wraca z podróży poślubnej i żona jest bardzo pobita ,
mówią żę ktoś ją pobił w hotelu , później jej mąż bije ją nadal , aż w koŃcu morduje i zaciera ślady dopiero
jak policja rozpyla w jego mieszkaniu specjalny proszek widać wszędzie ślady krwi - proszę o...