Amerykański aktor,pamiętam go z filmów akcji,dużo strzelania i wybuchów
Z wyglądu bardzo podobny do Piróga,nie mogę sobie przypomnieć w jakich filmach go widziałem
Amerykański aktor,pamiętam go z filmów akcji,dużo strzelania i wybuchów
Z wyglądu bardzo podobny do Piróga,nie mogę sobie przypomnieć w jakich filmach go widziałem
Opis będzie bardzo niekompletny, gdyż wiem tylko to, co opowiadał mi kumpel, który oglądał ten film kilka lat
temu.
Głównym bohaterem filmu była dziewczyna, której niedawno zmarła babcia. Dziewczyna naśmiewała się z
niej i ogólnie nią gardziła. I pewnego dnia coś się stało, że chyba zapadła w śpiączkę czy coś i...
Mroczne ciemne miasto, niebezpieczne dzielnice jakiegoś miasta Amerykańskiego. Grupa ludzi ucieka przed grupą/jednym napastnikiem. Pewien motyw w filmie, gdy chyba 2 facetów ucieka przez puste ciemne miasto, staje autobus ale kierowca nie chce ich wpuścić do środka i odjeżdża zostawiając ich na pastwę losu.
Pomocy
Poszukuję filmu i oczywiście zapomniałam jego tytułu.
Jest o mężczyźnie i kobiecie którzy są na chyba jakimś kursie robienia czekolady. On jest blondynem i ma
jakiś sekret przed tą kobietą ale nie pamiętam już o co chodzi.Film kończy się jakiegoś typu konkursem kto
jest najlepszy w robieniu tej czekolady już nie...
Witam poszukuję filmu.
Jakiś tam doktor znalazł legendę (obrazkową) o rytuale i jak myślał prowadziła do skarbu.
Jadzie na wyspę (chyba z rodziną) gdzie nic nie ma, jedynie ogrodzenie.
przechodzą przez ogrodzenie i znajdują jaskinie z jeziorkiem. Myślą że to jaskinia z skarbem ale okazuje się
że to był jednak...
oraz do "FISHER KING". Jak znacie filmy podobne klimatem do tych filmów to podawajcie tytuły. Z góry dzięki. Szukam też podobnych filmów do "WYWIADU Z WAMPIREM" I "ILUZJONISTĄ"
opis filmu dochodzi do wypadku samochodu z cysterną pod cysterną jes uwięziona dziewczyna i jakiś
strażak tam z nią jest jest prosze o pomoc