Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam podobnego serialu do Pamiętników Wampirów i Tajemnic Smallville

1) są oparte na faktach
2) są "mocne", wstrząsające, szokujące itp.

np. "Amerykańska zbrodnia", "W imię ojca"

Dzięki za pomoc :)

Witam, poszukuje filmu, ktory ogladalem bardzo dawno temu i juz dokladnie nie pamietam co dokladnie
dzialo sie w tym filmie ale MUSZE! go jeszcze raz obejrzec :). Film był o 3 znajomych 2 kobiety jeden facet.
czasy filmu jakos tak od wojny domowej w hiszpanii do konca II wojny swiatowej. bohaterowie byli chyba...

Cześć :)
Jakie wrażenia wywarł na was 2 sezon American Horror Story?
Jaką dajecie mu ocenę od 1 do 10 ?
Który sezon według was jest najlepszy, a który najstraszniejszy? :D
Ja właśnie skończyłam 1 sezon i jestem bardzo ciekawa drugiego. :P
Pozdrówki :>

poszukuję filmu rozważny nieznajomy o teddzie bundym

Cześć, potrzebuję pomocy, jak widać. Chodzi mi o film, melodramat, którego tytułu nie mogę sobie
przypomnieć. Ale fabuła leci mniej więcej tak: on przyjeżdża do nadmorskiego miasteczka, ona jest tam lekarką
chorą na serce, zakochują się, mają dziecko, ona gdzieś jedzie z ich synem, ma zawał, umierają,...

Cześć!
Od razu mówię, że nie chcę, by zostało to potraktowane jako "wredna reklama"; chodzi o to, że pewnie
kogoś zainteresuje, bo jest to mega przydatna sprawa.
Mianowicie, jestem w grupie twórców portalu książkowego http://www.bookhunter.pl,
gdzie między innymi staramy się stworzyć jak największą bazę adaptacji,...

więcej

jakie filmy na święta proponujecie?

Jestem niezwykle zasmucony faktem, że Steven Seagal ma tutaj tak niską ocenę. Bo popiera Rosjan? Brońcie Ukrainy, która przed i po II W. Ś. Bestialsko mordowała Polaków. Ludzie to jego życie prywatne. Każdy ma swoje poglądy! Jest mistrzem sztuk walk, między innymi Aikido, Karate, Kung-Fu, Judo, Kendo... Zna się na...

cześć , poszukuję filmu chyba z lat 80 -tych małżeństwo wraca z podróży poślubnej i żona jest bardzo pobita ,
mówią żę ktoś ją pobił w hotelu , później jej mąż bije ją nadal , aż w koŃcu morduje i zaciera ślady dopiero
jak policja rozpyla w jego mieszkaniu specjalny proszek widać wszędzie ślady krwi - proszę o...