Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie mogę znaleźć jednego filmu, obejrzałam go do połowy, opowiada o kobiecie która pracuje w radio i
prowadzi własną audycję. Pewnego dnia idzie ze swoim chłopakiem przez park i zostają napadnięci i pobici.
Na wskutek tego mężczyzna umiera, a kobieta przez jakiś czas jest w śpiączce. Po wyjściu ze szpitala kupuje...

więcej

Kochani, mam nietypowe pytanie: czy znacie jakieś filmy/seriale/teledyski, w których jest ładne ujęcie STAREJ POZYTYWKI, może być grającej, albo po prostu stojącej. Na pewno są jakieś filmy, gdzie się to pojawia, ale jak wiadomo na szybko ciężko mi wpaść na cokolwiek.
Będę wdzięczna za Wasze pomysły :)

Troja , Pan i Pani Smith i 12 małp oglądałam ;]

szukam filmu sprzed kilku lat. był puszczany nocą. akcja dzieje się zimą w pociągu. Zostaje zabity człowiek z
chęci zysku, w wyniku czego zostają zabite kolejne osoby. Ciało chyba pierwszej ofiary zostaje włożone do kufra,
którego zabójcy chcą się pozbyć a nie mogą mimo wielokrotnych prób. Po drodze wchodzi do...

Czy ktos zna tytul filmu-horroru o hokeiscie?

Szukam filmu, o bogatym mężczyźnie który otrzymuje od swojego brata kartę podarunkową do jakiejś firmy.
Mężczyzna udaje się tam i zapisuje się do gry która ma się toczyć w jego życiu.

chyba horroru , ogladalem strasznie dawno temu , pamietam skrawki doslownie , bylo to o kobiecie ktora wstala z grobu czy straszyla jako duch , pamietam ze odbyl sie jej pogrzeb byla chowana w zielonej chyba koszuli nocnej i w tej koszuli potem chodzila , duzo tego nie jest ale tego filmu chyba z 10 lat nie widzialem i...

więcej

Chciałbym, obejrzeć bardzo straszny, schizowy, psychiczny horror. Żadnej krwi, ani rzeźni, szukam takiego horroru, abym chciał przerwać w jego połowie ze strachu. Rocznik obojętnie jaki.

j.w.

Witam kiedyś oglądałem komedię prawdopodobnie amerykańską gdzie młody uczeń odbył stosunek z
nauczycielką i chyba ona zaszła w ciąże coś było dalej ale nie mogę sobie przypomnieć ktoś pomoże?