Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów podobnych do "Nie kupisz miłości";"Charlie";"Keith".Chodzi mi o takie w
których nerd zakochuje się w osobie bardziej popularnej czy coś podobnego.Chodzi o jakieś filmy ze szkołą
średnią w tle.Liczę na odpowiedzi;)

Poszukuję filmu , oglądałam go w 2012 w Holandii , po holendersku chyba :D nie wiem z którego jest roku .
Był to film o kobiecie aktorce , która porwała jakaś kobieta taka brzydka strasznie .
Przetrzymywała ją w starym domu , w piwnicy chyba . Ta brzydka miała psa i się spalił .
Ta porwana udawała że się...

szukam niemieckiej komedii o księdzu, co pił i jego siostrze, co jak śpiewała, to pękały szklanki i kieliszki, tytuł co miałem kiedyś na kasecie VHS jak w temacie, ale szukałem wszędzie filmu i go nie ma, więc chyba to inny tytuł, tylko jaki?

Znacie jakąś fajną bajkę o żywiołach jak ziemia lub powietrze.

akcja westernu rozgrywa się gdzieś w zimowej krainie gdzie kanadyjscy zołnierze w czerwonych kurtkach bronią fortu przed indianami. Niedaleko jest miasto gdzie rozpuszczona dziewczyna zakochuje sie w naszym bohaterze. Grają tam przystojni aktorzy z wąsikami. Nie wiem jak nazywa się ten film, pamiętam tylko że...

Witam.
Zna ktoś film podobny do gry payday2/payday the heist?
Chodzi mi o napady na banki itp. (włoska robota i angielska robota już znam)

Witam;) kiedyś jak byłam młodsz ogladalam western/komedie o 2 kowboyach i o ile dobrze pamietam jeden z
nich byl taki troszke pedałkowaty... nic wiecej nie pamietam z tego filmu, ale moze komus sie kojarzy?;)

użytkownik usunięty

Witam,
Poszukuję pewnego filmu ,nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Film był o chłopaku który wpada na
dziewczynę bodajże w parku i zamienili kilka słów po czym ona dała ma swój numer , chłopak zadowolony
wraca do kumpla i opowiada mu o tym , gdy chce zadzwonić jednak jest to niemożliwe ponieważ numer tej
dziewczyny...

więcej

Oglądałam go dosyć dawno. Pamiętam że był on o młodej kobiecie która zostaje opiekunką dzieci w
ortodoksyjnej żydowskiej rodzinie. najmłodszy chłopak nie mówi przez co jest źle widziany przez ojca. Niania
zabiera go często nad rzekę karmić kaczki.Na końcu chłopak ucieka z domu i topi się w stawie. Pomożecie ?

Hej szukam filmu w stylu "Two night stand" :)) pomocy ! :)
+ wie ktoś kiedy 5 sezon Suits?