Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W tym filmie epizodycznie zagrał Duchovny, widziałem ten film z parę razy ale jego ani wcale :/ Kto spróbuje
mnie nakierować gdzie go tam dostrzec hmm ?? Z góry dzięki :)

hej szukam znów filmu. Pamiętam tylko finałową scene. To fim młodzieżowy w scenie finałowej na scenie
występują młodzi ludzie poprzebierani w gorsety jakieś sredniowieczne chyba stroje i tańczą i śpiewają z
muzyką klasyczną przerobioną na nowoczesną nutę

Witam
Szukam filmu, chyba z lat 90-tych. Jest to film o wirusie który zaatakował całe miasto, główny bohater zostaje
w domu z kobieta która jest zarażona tym wirusem, ale jest od niej odgrodzony. Po jakimś czasie się okazuje
że skupisko tego wirusa znajduje się u niego pod domem. Jeśli ktoś będzie wiedział jak...

Pierwszy film opowiada o ataku na ambasadę (prawdopodobnie amerykańską), przez jakąś grupę wojskową. Kojarzę że jacyś cywile zostali wyprowadzeni na plac przez napastników i zabici przez snajperów. W ostatniej chwili przybywają śmigłowce bojowe i jest już koniec filmu. Oglądałem go dobre 4-5 lat temu i chciałbym...

użytkownik usunięty

No więc, szukam filmu, który przedstawiał zespół zaczynający karierę rockową i po jakimś tam jednym z
występów, ktoś proponuje im karierę pod warunkiem, że wyrzucą perkusistę. Oni się zgadzają i wyrzucają go
co ma im cholernie za złe. Po kilku latach kapela odnosi sukces i nazywa się jakoś na A (Armagedon to...

Witajcie.

Poszukuję nałogowo Monty Python i Święty Graal, koniecznie tłumaczenie Beksińskiego i z lektorem Januszem Szydłowskim. Miałem zgrany TVRip z jedynki lecz padł mi dyski i mam wielka kupę. Film nie do odzyskania. Czy ma ktoś może tę wersję? Może być nawet sam zapis ściezki dźwiękowej...
Pomóżcie, bo...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ostatnio leciał w TV. Samolot z zawodnikami jakiejś druzyny rozbija się i wszyscy giną, po czym jakis facet szuka nowego trenera a on z kolei nowych zawodników. Co to za tytuł? Film był stosunkowo nowy ;)

Witam!! Szukam filmu... Pamiętam że na początku filmu była scena jak policja zabiera matke chyba za
zabòjstwo swojego męża, wszystkiemu przygląda się z gòry dziewczyna. Po jakimś czasie zostaje zabrana do
domu dziecka (czy coś podobnego) i tam poznaje chłopaka...
Pamiętam jeszcze że na końcu filmu siedziali oni w...

więcej

Dawno temu na nieistniejącej już stacji Top Canal emitowany był horror. Z tego co
pamiętam to polski tytuł brzmiał "Potwór z piwnicy" :) Fabuła kręciła się wokół
pisarki/autorki komiksu (nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się, że chyba komiks)
która ze znajomymi wyjeżdza za miasto do jakiejś chatki. Tam w...