Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich. Pilnie potrzebuję tytułu filmu, w którym był ten utwór (Ludovico
Einaudi-Primavera). Z góry dziękuję za odpowiedź. :)

Jestem niezwykle zasmucony faktem, że Steven Seagal ma tutaj tak niską ocenę. Bo popiera Rosjan? Brońcie Ukrainy, która przed i po II W. Ś. Bestialsko mordowała Polaków. Ludzie to jego życie prywatne. Każdy ma swoje poglądy! Jest mistrzem sztuk walk, między innymi Aikido, Karate, Kung-Fu, Judo, Kendo... Zna się na...

Szukam filmu hmm to raczej będzie trudno ponieważ nie mam za dużo informacji na temat gatunku sadze ze to chodzi o Jakiś dramat badz Dramat psychologiczny !!! Opis jaki dziewczyna mi dała bo właśnie ona chciała by odszukać ten film wygląda następująco... Był facet poznał jakaś kobietę na uczelni kolo miał dobrą prace i...

więcej

Jestem niezwykle zasmucony faktem, że Steven Seagal ma tutaj tak niską ocenę. Bo popiera Rosjan? Brońcie Ukrainy, która pół przed i po II W. Ś. Bestialsko mordowała Polaków. Ludzie to jego życie prywatne. Każdy ma swoje poglądy! Jest mistrzem sztuk walk, między innymi Aikido, Karate, Kung-Fu, Judo, Kendo... Zna się na...

więcej

Film oglądałem w telewizji, dawno. Zagraniczny. Akcja toczy się w czasie wojny (chyba domowej). Żołnierz jedzie samochodem z dziewczyną ta zaczyna rodzić, żołnierz odbiera poród chyba w tunelu. Dziewczyna jest niechętna do dziecka i w ogóle do życia, z czasem jednak zaczyna okazywać uczucie do dziecka, a w końcu...

Co sądzicie o serialu, jakieś domysły co do losu bohaterów :P :) ???

Hej,
szukam filmów, których akcja toczy się w atmosferze "zagrożenia na przedmieściach". Rozwijając chodzi o
takie, w których główną rolę odgrywa rodzina, najlepiej jeszcze z psem i najlepiej chwilę po przeprowadzce
do nowego miejsca. Preferowane gatunki to horror i thriller, ale dramaty i obyczaje też mile...

Witajcie.
szukam filmu z gatunków: thriller,komedia bądź psychologiczny.
Pozdrawiam.

co to był za film ze rodzinka jechała samochodem droga sie zawaliła i wpadli do świata gdzie zyly dinozaury

Witam,
Otóż poszukuję tytułu filmu, który oglądałam w kinie Stolica (obecnie Iluzjon) w latach ok 1968-1972.
Film jest romansem. Ona pojawia się jako postać z jego snu. Potem znika lub umiera - nie pamiętam. Towarzyszy im piękna melodia lub piosenka. Po jakiś kilku latach on słyszy tą melodię. Okazuje się, że ona...

więcej