Kojarzycie może taki horror? Oglądałam go kilka lat temu i nie mogę go nigdzie znaleść. Więc był chłopak
był chyba z studentem reżyserii z tego co pamiętam, i znalazł/ oglądał horror i ten horror był kręcony
naprawdę, że ludzie na żywo byli zabijani i wgl. I końcówka czy druga część tego horroru gdzieś zagineła i...
Cześć,
Nie widzę tematu zbiorczego, więc z góry przepraszam.
Szukam filmów podobnych do 'Stulatka który wyskoczył przez okno i zniknął' oraz do 'Nietykalnych'.
Chodzi mi o film pełen gracji, nienachalny, z przesłaniem, komedię (+dramat/przygodowy) i ciekawą
historią i niehollywodzkim zakończeniem. Nie jestem znawcą,...
Jakie elementy groteski zauważacie w Mechanicznej Pomarańczy?
Chociażby przerysowanie postaci jest tak pięknie awangardowe, również ich teksty.
Znaleźliście coś jeszcze?
Szukam filmu o Draculi, dość dawno oglądałam, pamiętam głównie scenę jak kilka osób znalazło jego trumnę(
dużą, metalową?). Przewozili ją gdzieś. Z tego co pamiętam to zginęli, a ich krew została wchłonięta do
trumny, po czym wampir "ożył". Pod koniec filmu była jakaś scena z dziewczyną wampirem i dużym krzyżem....
Poszukuję filmu w którym mężczyzna stara się o obywatelstwo (chyba brytyjskie) - poprzez małżeństwo. Te
starania przekształcają się w miłość..... ale on chyba nie dostaje tego obywatelstwa. Ona bardzo lubiła
hodować rośliny i mieć własną szklarnię (zdaje się)
Cześć, szukam filmu, prawdopodobnie produkcji hiszpańskiej lub południowoamerykańskiej:
Historia dziewczyny, która po śmierci mamy przeprowadza się z ojcem do innego miasta. Na imprezie z kolegami z nowej szkoły zostaje nagrana podczas uprawiania seksu z nowo poznanym chłopakiem. Nagranie przedostaje się do sieci, co...
dosc dawno widzialem film w ktorym chlopiec(murzyn) chcial zostac policjantem widzial morderstwo (albo nr.rejestracyjny) opiekowal sie nim policjant z wasami w czarnym sportowym samochodzie ten chlopiec mieszkal z babcia.PROSZE O POMOC Z GORY DZIEKUJE
stary film o porwaniu dziewczyny z miłości w końcu na samym konńcu koleś obcina jej ręce i nogi by na
zawsze z nim została prosze o pomoc :)!
witam, od dluższego czasu nie mogę znaleźć teledysku ktory kojarze z dzieciństwa. Chyba z niemieckiej Vivy. Pamiętaj tylko, że była to dość ckliwa melodia a teledysku ukazany był starzec, a na końcu niemowle, pojawiał się też motyw kapiących kropli wody z kranu... wiem że to niewiele ale może akurat ktoś pomoże :) z...
więcej