Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu o Mata Hari takiego polskiego bodajże z Danutą Stenką.

Szukam dosyć starego filmu. Młodzi ludzie zorganizowali imprezę, akcja rozgrywa się nad wodą. Nagle
goście pokolei zaczeli ginąć, ale na koniec okazało się że to był żart.

Szukam filmów podobnych do "Nie kupisz miłości";"Charlie";"Keith".Chodzi mi o takie w
których nerd zakochuje się w osobie bardziej popularnej czy coś podobnego.Chodzi o jakieś filmy ze szkołą
średnią w tle.Liczę na odpowiedzi;)

Poszukuję filmu , oglądałam go w 2012 w Holandii , po holendersku chyba :D nie wiem z którego jest roku .
Był to film o kobiecie aktorce , która porwała jakaś kobieta taka brzydka strasznie .
Przetrzymywała ją w starym domu , w piwnicy chyba . Ta brzydka miała psa i się spalił .
Ta porwana udawała że się...

szukam niemieckiej komedii o księdzu, co pił i jego siostrze, co jak śpiewała, to pękały szklanki i kieliszki, tytuł co miałem kiedyś na kasecie VHS jak w temacie, ale szukałem wszędzie filmu i go nie ma, więc chyba to inny tytuł, tylko jaki?

Znacie jakąś fajną bajkę o żywiołach jak ziemia lub powietrze.

akcja westernu rozgrywa się gdzieś w zimowej krainie gdzie kanadyjscy zołnierze w czerwonych kurtkach bronią fortu przed indianami. Niedaleko jest miasto gdzie rozpuszczona dziewczyna zakochuje sie w naszym bohaterze. Grają tam przystojni aktorzy z wąsikami. Nie wiem jak nazywa się ten film, pamiętam tylko że...

Witam.
Zna ktoś film podobny do gry payday2/payday the heist?
Chodzi mi o napady na banki itp. (włoska robota i angielska robota już znam)

Witam;) kiedyś jak byłam młodsz ogladalam western/komedie o 2 kowboyach i o ile dobrze pamietam jeden z
nich byl taki troszke pedałkowaty... nic wiecej nie pamietam z tego filmu, ale moze komus sie kojarzy?;)

użytkownik usunięty

Witam,
Poszukuję pewnego filmu ,nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Film był o chłopaku który wpada na
dziewczynę bodajże w parku i zamienili kilka słów po czym ona dała ma swój numer , chłopak zadowolony
wraca do kumpla i opowiada mu o tym , gdy chce zadzwonić jednak jest to niemożliwe ponieważ numer tej
dziewczyny...

więcej