Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kilka mimów zabija kogoś w salonie śpiewając przy tym. Myślę że to był jakiś horror.
Wydaje mi się że był to starszy film.

Witam. Szukam filmu którego widziałem dobre 20 lat temu. Jedyne dwie sceny które pamiętam to :
- mężczyzna (może wampir) zjadający w stodole serce jakieś osoby.
- huśtający w przód w tył ptak(coś jak bociań) który dziobem zabija człowieka
Zdaję sobie sprawę, że to są słabe opisy, lecz mam nadzieje, że wystarczą. Z...

więcej

A więc tak chłopak chciał się umówić z dziewczyną ale ona nim się umówiła z nim na randkę wymagała
manier. Pamiętam, że czekała pod drzwiami samochodu nim ten wysiadł i otworzył jej drzwi, przychodził do
niej z kwiatami itp itd czy ktoś kojarzy coś takiego ... Nawet nie pamiętam kto tam grał :(

Zostało popełnione morderstwo, grupa ludzi [chyba bawiących na jakimś przyjęciu] stara trzymać się razem by nie doszło do kolejnego zabójstwa. Film chyba z gatunku czarnej komedii, obstawiam na produkcję z lat 80, 90 - nie dalej.

Widziałem go parę razy w TV ale nigdy nie zapamiętałem tytułu. Chyba koniec lat 30 czy początek. Jest tam młody facet, który szuka jakiegoś sposobu na zarobienie. I wpada do znajomego zabrać go na mecz. A on mówi że nie bo za pare minut zobaczy go w tym pudełku. Tamten myśli że on żartuję i zakładają się o ileś tam....

więcej

Witam.
Szukam Filmu (Thriller/Horror) o istotach które atakują ludzi w celu przeobrażenia się w nich.
Mniej więcej zapamiętałem to tak że podczas ataku z ludzi tak jakby schodziło z nich powietrze a obcy gdy
zobaczyli człowieka krzyczeli i wskazywali na niego. Od paru dni nie daję mi to spokoju szukam ale bez...

Witam, szukam filmu/serialu w którym gość zaczyna widzieć zmarłych, jest on podzielony prawdopodobnie
na 3 odcinki. W jednym z odcinków zaczyna widzieć zmarłe dzieci, które doprowadzają go do lasu, gdzie
znajduję się ich masowy grób. Musi on odnaleźć ich mordercę by dzieci spokojnie mogły odejść. W pewnym...

Witam
Poszukuję filmu , którego reklama była w tv. Nie pamiętam na którym kanale ale ten film ma być w tym tygodniu(albo już był). Film jest o więźniach, którzy podczas wojny grali w obozie w piłkę nożną .Jakieś propozycje? :D

Witam.
Poszukuję filmu pt"Pokolenie lajków" z cyklu Ewa Ewart poleca. Film jest mi potrzebny do szkoły a nigdzie nie mogę go znaleźć. Byłbym wdzięczny za pomoc.

Postaram sie jakos dokladnie opisać tyle co pamietam
1. Uganiaja sie chyba!! za zombie na koncu puszczaja bombe (chyba atomowa) w miasteczku w ktorym
doszlo do jakiegos skazenia I jest scena jak jada ciezarowka i odliczanie przez wojsko ....
2 Ludzie sa zamknieci w jakims sklepie i byla jakas mgła ... i pajaki...