Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Miłość to temat dość skomplikowany. Wielka miłość, silne porywy serca są czymś, co zdarza się bardzo
rzadko, a przynajmniej tak zwykliśmy sądzić. Jednak okazuje się, że wyniki badań są dla nas łaskawsze.
Aż 57% Polaków było kiedyś zakochany "na zabój" (Cóż wiemy o miłości, CBOS).

Bardzo trudno opisać czym...

Jak się nazywa film w którym małżeństwo jedzie samochodem, w dzień, mają wypadek czy też zjeżdżają na pobocze i mężczyzna widzi potwornie zdeformowanego psa? Jest to chyba film o przeżywaniu własnej śmierci.

Cześć! Zna ktoś jakieś dobre kino odpowiednie dla seniorów? Tworzę cykl warsztatów
dyskusyjnych dla ludzi starszych i samotnych (możecie podać również jakiś temat cyklu),
program rusza w okresie przedświątecznym. Bardzo zależy mi, żeby połączyć jakość z
dobrą zabawą. :) Z góry dziękuję za waszą pomoc...

W święta leciał "Kwiat pustyni" i bardzo mi się podobał. Szukam podobnych filmów.Znacie jakieś ?

w któreś święta Bożego Narodzenia (w sumie to parę lat temu już było) oglądałyśmy z siostrą komedię o
mężczyźnie, który opiekował się przez jakiś czas dziećmi. mało pamiętam z tego filmu, ale charakterystyczną
sceną było to, jak facet posmarował ślizgawkę olejem i przeleciał przez płot :D pomoże ktoś? chciałabym...

więcej

Tak jak w temcie szukam filmy aby były sceny nagich kobiet np pod prysznicem
najlepiej jakkies nowsze filmy powiedzmy od 1995 w górę
podam przyklad lustra 1, lustra 2, ptaszek na uwięzi

Słuchajcie... wiem, ze to mało informacji, ale z dzieciństwa pamiętam taki fragment filmu - była dziewczyna i chłopak (chyba byli zakochani) i on ją (albo ona jego) zaprowadził do takiej starej oranżerii, jakby opuszczonej (ogrodu zimowego). Coś kojarzę, że była tam taka długa zwisająca lampa i ogólnie klimat był dość...

więcej

Witam
Szukam filmu który widziałem bardzo dawno w tv nawet nie pamiętam na jakim kanale, Film opowiada o pewnym nastolatku który ma przed sobą świetlaną przyszłośc (nie jestem pewny ale chyba grał w hokeja) i jest wychowywany bardzo konserwatywnie. po czym poznaje pewną dziewczynę na jednej z imprez w której się...

Szukam serialu, z tego co pamiętam akcja całego serialu miała rozgrywać się podczas
jednej nocy w barze bądź klubie. Był to serial komediowy gdy go oglądałam były tylko dwa
odcinki i było to jakiś rok temu. Było tam kilku kolesi, z tego co pamiętam to jeden nie
umiał podrywać. Była też scena z laską, która była...

więcej

Czy ktoś z Was kojarzy film w którym chłopak posiadł nagle zdolność że potrafił podnosić dziewczynom
sukienki do góry i z tego co pamiętam chyba też odpinać staniki ?
Była to prawdopodobnie komedia amerykańska z lat 90-tych, i głownymi bohaterami byli chyba uczniowi szkoły
średniej jak się nie mylę