Trudne zadanie, pamiętam tylko jeden moment. To były jakieś finały prawdopodobnie w pokera. Był taki gościu co nie patrząc w karty ciągle wpieprzał all-ina.Ten drugi pasował. Nie wiem co było dalej ani wczesniej ogladalem jakies 20 ekund . Tak o napisałęm pomyuslalem ze moze ktos wie jak nie to trudno :D pozdrawiam
Zdarza wam się, że Gustomierz wskazuje bardzo wysokie procenty a wy dajecie marną ocenę? I jestem ciekawa czy zdarzyło wam się mieć "100% w twoim guście"? Zakładam ten wątek, bo sama jestem w szoku, że "Cristiada" ma być aż 99% w moim guście! Wkrótce to sprawdzę...
1.Witam szukam filmu w którym ludzie wsiadali do metra po północny i w tym metrze potem ich zabijali itp a potem jakiś facet ich uratował czy coś takiego
Studenci z kampusu mają jakiegoś neandertalczyka lub Frankensteina
Chcąc mu obciąc paznokcie stępili szlifierkę
Pamiętam że na koniec ktoś próbował do niego mówić po łacinie a ten nie znam łaciny ale może być
francuski greka
Ten film to z lat 90
Poszukuje filmu ......jest to zapewne melodramat wojenny .........akcja rozgrywa się podczas wojny (nie
wiem jakiej)
-chłopak pracuje na budowie i poznaje młoda bogatą dziewczynę która przynosi im kanapki (zakochują
się w sobie
-chłopak wstępuje do wojska wraz z kolegami
-bogata dziewczyna przestaje być...
Taki film o parze, która spotyka się co jakiś czas(co miesiąc chyba), raczej amerykański. Chyba coś z 13 lub 30
w nazwie i z nazwą miesiąca... Dość słabo pamiętam ten film, ale bardzo zależy mi, aby go znaleźć. Proszę o
pomoc i z góry dzięki:)
Leciały dosyć dawno 15 lat temu produkcja raczej USA, jedna była o programach komputerowych i wogole to
działa się w całości w komputerze można to nazwać życiem w komputerze, a drugi był o samochodach gture
były vampirami nie pamiętam czy to był jedyny odcinek czy rozwinięcie serii o tych samochodach
typu Requiem dla Snu czy Las Vegas Parano i podobnych,pokazujących jak ludzie np. bawią się po narkotykach imprezy itp. i później jak muszą znosić życie na trzeźwo czy coś w tym stylu