Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Thriller Azjatycki może z 2009-2012, o seryjnym zabójcy, który więzi kobiety u siebie w domu w łazience. Pamiętam że jednej udaje się zbiec i schować u starszej kobiety w małym sklepiku na zapleczu, kobieta nie wiedząc że obsługuje mordercę mówi mu o tym, że na zapleczu jest pokaleczona kobieta, której udało się zbiec....

więcej

z tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=qSL-5_35laI

Nigdzie nie mogę go znaleźć ;/ Przekopałam już chyba wszystko, a i tak nie podziałało. Ktoś wie co to za film? Byłabym
baaardzo wdzięczna :)

Z tych trzech drzew wykonano trzy rzeczy. Pierwszą był żłobek, drugą - łódź, na której Pan Jezus uciszył burzę. A z trzeciego wykonano krzyż.

Poszukuję dobrych filmów o samotności, ale tak przejmującej i bezkresnej, że główny bohater (bądź bohaterowie) zaczyna szukać powodów, by dalej żyć. Nie chodzi mi więc o samotność z wyboru, ale tę, będącą wynikiem rozpadu relacji z najbliższymi lub nieumiejętności nawiązania relacji z ludźmi.

Ktoś? Coś?

Szukam horroru sprzed 15, 20 lat, nie pamiętam dokładnie.
W piwnicy zamknięty był kościotrup, ubrany w taki kolorowy frak i chyba miał siwą perukę taką jaką noszono za
czasów króla. Ktoś mu wrzucał ofiary a on je zżerał.
Z góry dziękuję za pomoc

Jest to film o kobiecie blondynce jeśli dobrze pamiętam,która uczy faceta dobrego zachowania z koleżanką
pracuje w jakimś biurze.Proszę o pomoc

Kurczę, wiem, że może być ciężko mi pomóc ale ten film krąży mi po głowie i nie mogę sobie przypomnieć
tytułu. Zatem wydaje mi się, że film jest czeski, główny bohater ma żonę, restaurację, następnie pojawia się
kochana głównego bohatera, która potem zostaje kelnerką w jego restauracji, a następnie przeprowadza się...

więcej

Witam, mam problem z serialami, troszkę już tego naoglądałem i na fw miałem
pozaznaczane na którym odcinku skończyłem. Niestety dzisiaj kiedy wszedłem na fw
okazało się że wszystko mi się usunęło. Czy Wy też spotkaliście się z takim błędem? A może
wiecie jak to naprawić? Proszę o odpowiedź ;)

Jakoś miesiąc temu widziałam w kinie zwistun filmu, niestety nie pamiętam tytułu. W filmie był pokazywany
głównie ojciec z dwiema córkami (na oko ze 13 lat). Dla jednej z nich kupił kolorową perukę. Ktoś kojarzy?

- kostiumowy, akcja najprawdopodobniej dzieje się w XIX w.
- bohaterami są chyba Anglicy mieszkający we Włoszech
- treścią jest intryga, której nie pamiętam dokładnie: mąż chyba wynajmuje jakiegoś przystojniaka, żeby uwiódł jego żonę
lub wynajmuje kochanka żony, żeby go upokorzyć
- ze względu na charakter intrygi...