Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W tym roku oglądałam film komedię familijną. Główna bohaterka jest czarnoskórą kobietą sukcesu, właścicielką firmy modowej jeśli dobrze pamiętam. Nie jest lubiana przez swoich pracowników. Pewnego dnia budzi się jako 10 letnia ona i jest zmuszona wrócić do swojej szkoły. Poznaje w niej kilka dzieciaków, które są...

Witam, szukam filmu. Niestety dużo nie pamiętam, ale z tego co udało mi się przypomnieć było to o jakiejś kobiecie, którą szef wysłał do jakiegoś małego miasteczka(Działo się to zimową porą), aby zarządzać jakąś fabryka. Oczywiście, pojawił się wątek miłosny. Pamiętam, że było tam też jakieś zamarźnięte jezioro i...

Poszukuję filmu, który widziałam raz w tv. Raczej romantyczny. Nie pamiętam tytułu ani aktorów. Jedynie strzępy fabuły. Szukałam na wiele sposobów i dotarłam do filmów jedynie zbliżonych treścią. Pamiętam, że był tam bohater, który miał problemy z pamięcią, zapisywał wszystko na kartkach i chyba też nagrywał. Miał...

Hej.
Szukam pewnego starszego filmu. Oglądałem to między 2000-2004 rokiem w TV. Nie jest to nowa produkcja. Myślę że to raczej lata 90. Teraz kilka szczegółów które zapamiętałem:
- Kilkoro bohaterów. Drużyna? Przyjaciele?
- Toczy się on w czasach średniowiecza (tak myślę). Możliwe że główni bohaterowie zostali...

Jestem fanem filmów których akcja rozgrywa się prehistorii. Niestety akcja sporej liczby takich filmów jest wręcz kuriozalna (Np dzieła takie jak Milion lat przed nasza erą czy Gdy dinozaury władały światem, gdyby brać to serio to wygląda że ludzie rzeczywiście kamienowali dinozaury) A jakie są Wasze ulubione filmy...

więcej

Witam, szukam filmy dla mamy. Jej ulubione pozycje to: Ania z Zielonego Wzgoza (miniserie TV), Dirty Dancing, Ptaki ciernistych krzewow, Preety Woman... Czyli melodramaty, filmy jak to oba okresla "zyciowe". Co mozecie polecic ?

Niedaleka przyszłość(film podobny do Tekken ew. Igrzyska Śmierci) akcja chyba dzieje się we Francji ojciec chorej córki bierze udział w nielegalnych walkach organizowanych przez rząd tyle pamiętam

Oddajcie film ,,Magnaci i Czarodzieje". Był na Filmwebie i zniknął. Dziś odbyła się premiera i chciałbym ocenić.

Witam, poszukuję filmu w którym mój teść wystąpił jako statysta.
Było to w roku 66 lub 67 chodź znając życie mogło być różnie.
Fabuła bliżej nie znana ani jego gatuunek.
Wiem tylko że dostali kosy i statystowali jako kosynierzy. Akcja miała miejsce na wzgórzu wawelskim. Nigdy go nie widział nic też o nim nie wie.

Hej poszukuje filmu, jest to chyba film świąteczny, facet zdradził żone, potem ona ginie w wypadku potrącona przez auto, potem mąż jakby cofa się w czasie i widzi to co stracił i jaka wspaniała była jego żona/ jakby dostaje drugą szanse ale i tak nie może zmienić przyszłości i uratować żony( mam nadzieje że nic nie...