W serwisie YouTube jest dostępnych bardzo dużo starych, głównie hiszpańskojęzycznych filmów z lat 30, 40 i 50 np ze złotej ery kina argentyńskiego. Bardzo chciałbym je obejrzeć, tylko mam problem, te filmy rzadko miewają napisy, są głównie w wersji oryginalnej czyli w języku hiszpańskim. Czy istnieje jakowyś sposób...
szukam filmu o blondynce mieszkającej na farmie która poznaje aktora który gra w jej mieście film i ją angażuje do filmu i potem razem się w sobie zakochują wiem ze aktorka w filmie nazywała się Cole
Szukam filmu, w którym dziewczyna w call center pomaga głuchemu chłopakowi porozumiewać się na czacie randkowym (chyba). Były tam historie jeszcze innych par, ale w pamięci utkwiła mi ta scena.
On do niej miga, a ta dziewczyna chyba mówi rozmawiając albo na czacie albo przez telefon z jakąś inną laską :D
Witam Szanownych Kinomanów,
Czy ktoś kojarzy film dotyczący skażonego świata, gdzie w pewnej dolinie mieszka nasza główna bohaterka. Po jakimś czasie przybywa do niej czarnoskóry mężczyzna a ostatecznie pojawia się ostatni trzeci aktor.
he, jak sie dopisuje nowy film to najlepiej, ze zdjeciem. jak dodac wtedy zdjecie do opisu? gdy w opisie dodam link do zdjecie, jeszcze ladnie napisze ze jest to link do zdjecia to zostaje walniety do opisu filmu, a nie do zdjecia filmu, looknijcie na moje recenzje, i odrazu odejmujecie punkty za brak zdjecia....
Cześć, nie umiem przypomnieć sobie tytułu filmu - akcja działa się w więzieniu które było w podziemiach/kanałach. Przeżyć mógł tam tylko ten co miał jakieś przydatne umiejętności bohater był tatuazystą więcej nie pamiętam.
Cześć :)
Szukam filmu, który widziałem dawno temu.
W filmie główną postacią jest kobieta, która ma być 'wskrzeszona'.
Znajduje się w czymś a'la grobowiec, scenerie są raczej leśne.
Postać, która wydaje się jej sługą 'zdobywa' dla niej części ciała innych kobiet.
Jedna kobieta traci np usta i oczy, które są po...
Nie mogę sobie przypomnieć tytuł.. ;(
Film amerykański o kobiece która spokojne, nawet nudne życie ze swoim mężem.. Chyba lekarzem. Pewnego razu łączy się poprzez wizję, telepatię nwm z facetem z innego stanu ktory mieszka w przyczepie. Po bliższym poznaniu stwierdzają że czują swoje emocje i ból fizyczny. Zakochują...