Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu tak jak w temacie dodam, że mężczyzna zakochuje się w trakcie meczu rugby czy to futbol
amerykański nie pamiętam, w którym gra z kolegami z pracy przeciwko innej jakieś grupie, a jego dziadek
zakochuje się w jej babci...

Pamiętam tylko że z ciężarówki, albo zamienia się w kulki albo coś kolorowego się wysypuje lub też nie? Coś było z życzeniami, albo z udowodnianiem komuś

Szukam filmu podobnego do "Chłopaki na ibizie". Wiem, że w filmie chodziło o to, że trzech znajomych jedzie na wakacje na (chyba) Ibizę. Wynajmują mieszkanie (brzydkie) Okazuje się, że tam jest jego była dziewczyna i robi wszystko żeby ją odzyskać, ale również imprezują. Pod koniec jest impreza na statku, jeden z...

Witam ! Parę dni temu obejrzałem 4 odcinek Kapitana sowy na tropie pod tytułem ,,cichy pokoik`` Odcinek był
świetny ale od czasu obejrzenia dręczy mnie chodzący pogłowie film właśnie w stylu Cichego pokoiku.Ale za
cholere nie mogę sobię go przypomnieć.Czy wie ktoś może co to mógł byc za film ?

Witam, szukam tytułu filmu którego widziałem kiedyś fragment. Jedyne co pamiętam to to że początkowa akcja
działa się w jakimś podwodnym laboratorium chyba na terenie Rosji, badano tam jakąś bakterie, doszło do
incydentu i wszystkich tam zalano. Potem akcja przenosi się kilka lat później, był tam chłopiec którego...

więcej

Poszukuje filmu, mniej więcej 2005-2008 rok (może nawet wcześniej był nagrany) o dziewczynie, która jest chora na schizofrenie i kiedy zaczyna się jej polepszać ojciec wysyła ją do domu, w którym codziennie gra melodie zegarek przez który choroba zaczyna powracać. Już dłuższy czas poszukuje tego filmu i nie mogę...

Poszukuje filmów podobnych do "Blizn pamięci" i "W kryjówce mojego ojca".
Długich (ponad 120 min.). Przygnębiających. O tragicznym wydarzeniu z przeszłości, które determinuje los bohatera.
Ale nie koneserskich/niszowych, nie interesuje mnie sama znajomość tytułu - chcę to obejrzeć, filmy muszą być dostępne w...

Nie wiem co to za film, fabuły nie pamietam jedyne co mi sie przypomina to scena a raczej dwie sceny. Jedna z początku filmu gdzie idzie na lekcje syna (syn uczy sie sztuk walki) a jego trener śmieje się z syna jak i z samego Stathama. Jason udaję że nic nie potrafi więc przyjmuję obelgi, a synowi jest smutno. Film się...

więcej

Cześć,
jakiś czas temu oglądałem francuski film o człowieku który potrafił bardzo dobrze gotować ale za sprawą dziewczyny pracował na rusztowaniach przy domu starców czy szpitalu juz nie pamiętam. W każdym razie pewnego dnia zauważył że pacjentą nie smakuje jedzenie w tamtejszym ośrodku. Wszedł do kuchni i przekonał...

więcej

Ziemia wybuchła na inną planetę wysłano statek na statku pojawiła się inna forma życia.
Główny bohater budzi się po jakimś czasie budzi się inny człowiek.
Główny bohater spotyka dwie osoby.
Pod koniec filmu dowiaduje się że już dawno wylądowało się na planecie.

PS. Nazwa statku albo planeta to tytuł filmu