Witam, szukam jakiejś dobrej pozycji, dramatu, bardzo angażującego, takiego by pooglądać dla emocji, nie koniecznie z pozytywnym zakończeniem , bądź podobne :)
Ps: Jagten bardzo mi się podobał :)
W 2008 zobaczyłem na tvp1 film, prawdopodobnie z gatunku komedii bądź filmu obyczajowego o malarzu, który rozpoczął malowanie kobiecych aktów. Miał on rudowłosą służącą i jakiegoś młodszego kolegę/współpracownika/ brata ( nie pamiętam dokładnie ). Pamiętam jeszcze, że zaprosił do pozowania do swoich dzieł dwie panie...
więcej
Szukam filmu który oglądałam parę lat temu na TVP 1 lub 2. Film opowiada o kobiecie (blondynce), którą
niesłusznie zamknięto w więzieniu bo wzięła na siebie winę syna. Zamknięto ją za narkotyki. Mąż próbuje ją z
niego wyciągnąć razem z przyjacielem do którego przyjechali na wakacje. W trakcie okazuje się, że...
Szukam filmu który oglądałam parę lat temu na TVP 1 lub 2. Film opowiada o kobiecie (blondynce), którą
niesłusznie zamknięto w więzieniu bo wzięła na siebie winę syna. Zamknięto ją za narkotyki. Mąż próbuje ją z
niego wyciągnąć razem z przyjacielem do którego przyjechali na wakacje. W trakcie okazuje się, że...
Film o żonatym mężczyżnie który został przyłapany przez paparazzi z słynną gwiazdą i wynajmuje
nieudacznika aby się z nią umawiał aby rozwiać podejrzenia żony
1. Poszukuję filmu, który nie daje mi spokoju. Jest to film z gatunku thriller medyczny. Kobieta pracuje w szpitalu (pielęgniarka lub lekarz), w którym umierają pacjenci podłączeni do aparatury podtrzymującej życie. To nie jest Koma, chociaż brzmi bardzo podobnie. Ona zaczyna prowadzić śledztwo i robi się niebezpieczna...
więcej
Starszy film , pamietam dwóch blondynów z dłuższymi włosami którzy jeździli na desce często po pustych
basenach , zdaje sie że akcja rozgrywała się w Californii może Long Beach . Ktoś cos wie ? :)
Jak w temacie. Jakie filmy z 2014 roku warto zobaczyć?
Napisze te co już widziałem, niestety żaden z nich nie był na wysokim poziomie: Transcendence 7/10,
Kamienie na szaniec 5/10, Divergent 5/10, Maleficent 6/10, Noah 2/10, Spider-Man 2 1/10, Captain America:
The Winter Soldier 2/10, Pompeii 3/10, Brick Mansions...
Poszukuję filmu, który kiedyś leciał na canal+, historia dwóch przyjaciółek, pamiętam, że chciały wyciągnąć z
męża jednej z nich informację, gdzie ukrył pewną sumkę pieniędzy. Potem go zabiły, była scena pozbywania
się szczątek, bodajże w mikserze? Na końcu jedna zabiła drugą, a potem upozorowała swoją śmierć,...
Czy ktoś kojarzy film, którego akcja toczy się na dwóch statkach (chyba są to statki), na których porywacze
podłożyli bomby. Na jednym płyną skazańcy, przestępcy, na drugim zwykli obywatele. Ludzie mają podjąć
ciężką decyzję, tylko jedni mogę przeżyć, wysadzając drugi statek w powietrze. Na początku nie mogą dojść...