szukam filmów, w których KOBIETA mści się na swoich oprawcach (za gwałt, pobicie, itp)
najlepiej w stylu "Bez litości". polecicie coś? jakoś nie trafiam na takie filmy...
Witam wszystkich.
Właśnie ruszyliśmy z nowym projektem filmowym. Kręcimy dramat psychologiczny o pisarzu alkoholiku, który
przeżywa zastój twórczy. Jedyną drogą ucieczki dla niego staje się własna powieść, która okazuje się jednak
pułapką… Występują u nas aktorzy z Teatru Rampa. I w związku z tym, że sami nie...
Fabuła filmu zaczyna się ja kobieta jechała samochodem było ciemno padał deszcz uderzyła w drugi
samochód gdy wysiadła sprawdzić kto jest w drugim samochodzi nie było nikogo a z samochodu prowadziły
ślady krwi do lasu. Wyskoczyła dziewczyna uciekająca przed czymś kobieta wystraszyła się i wpadła do lasu
zaczoł...
Poszukuję filmu w którym główna bohaterka zabija męża i leczy się u psychiatry (psychologa) na depresje,
przyjmuje leki przepisane przez lekarza, film zaczyna się na literę "P" ale nie pamiętam calej nazwy, pomoże
ktoś?
W jednej z pierwszych scen filmu na ekranie telewizora (podczas ładowania danych do mózgu bohatera) na ekranie pokazane jest jakieś anime, także podczas strzelaniny chwilę później. Ktoś je kojarzy?
Witam, zaczynam oglądać 5 sezon, ale nie mogę się doczekać już, czy Stefan będzie z Eleną :(
Mógłby mi ktoś napisać, w którym odcinku i czy w ogóle będą razem?
Nie lubię spoilerowania, ale tym razem nie wyrzymam chyba :D
Z góry bardzo dziękuję.
Witam!
Od samego rana nie mogę sobie przypomnieć tytułu pewnego filmu. Pamiętam taką scenę gdzie mordercę
nękał ojciec ofiary. Gdy już ten nie wytrzymywał i chciał się od niego uwolnić odbierając sobie życie (chyba
poprzez powieszenie). Zawisł na sznurze i wtedy zobaczył przez okno jak ojciec podcina sobie gardło,...
podajcie jakieś fajne tytuły horrorów. Najbardziej interesowały by mnie filmy typu "Krzyk / Scream" albo albo
filmy typu "Egzorcyzmy Emily Rose / The Exorcism of Emily Rose"
Proszę o polecenie mi ciekawych kryminałów, których akcja dzieje się w południowych stanach USA (tzn.
niekoniecznie południowych, może być też ogólnie prowincja, np. Minnesota). Generalnie chodzi mi o coś w
klimacie Fargo, Śmiertelnie Proste, No Country for Old Men, Detektyw, Cold in July...
Dobry wieczór.
Jakieś 4 lata temu na TVP 1 lub 2 późnym wieczorem został wyemitowany film opowiadający o mężczyźnie,
który wynajął lub kupił domek na jeziorem. Pamiętam, dom był do remontu i on właśnie tym się zajmował.
Poznał tam kobietę (być może jej ojciec mu go wynajął). Bodajże film był o przyjaźni i miłości...