Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znacie tytuł tego filmu? Mały chłopiec mieszka z surową dla niego babcią, a ojciec wiele podróżuje, wiecznie
zapracowany Chłopiec znajduje na strychu starą maskotkę królika która jest jego jedynym skarbem. Pod
wpływem łez tęsknoty zabawka ożywa.

Poszukuję filmów których akcja dzieje się w Szkocji
Jak np Trainspotting lub Pod skórą.

Film przedstawia władcę jakiegoś państwa który ma wybrać żonę z tłumu dziewic. Mężczyzna wybiera jedną i
spędza z nią noc jednak nie jest z niej zadowolony i wyrzuca ją. Kobieta idzie do szkoły uwodzenia i zaczyna
pracę jako służącą w jego dworze. Pewnego dnia myjac ciało mezczyzny urodzi go i zaciąga do łóżka

ostatnio ktoś mi opowiadał o horrorze w którym rodzice kalekiego chłopca topią go w wannie i zakopują w studni potem kilka lat później do tego domu wprowadza się inna rodzina, która widzi ducha tego chłopca i słyszy jakieś szmery na strychu film był chyba z lat 70-80 albo 80-90
jeśli ktoś kojarzy ten film to z góry...

Od kilku miesięcy męczę się z tym tematem ;/ Opiszę ten film tak jak mogę.
Były święta. Szczęśliwe małżeństwo szło ulicą, i żona została potrącona przez samochód i zmarła. Mąż dostaje
szanse żeby ją ocalić, (odwiedza go Anioł z tego co pamiętam był czarnoskóry) w tym celu musi spełnić jej
największe marzenie. Więc...

więcej

komedia, leciala kiedys w srode na polsacie i o tym ze chlopak sie zlozyl z kumplami ze
zmieni brzydka i nie lubiana dziewczyne w krolową balu :P

Poszukuję filmów lub seriali podobnych do Life Unexpected.Pomóżcie

Prosze pomóżcie,bo te dwa tytuły nie dają mi spać po nocach.

Fabula,ktora pamietam jest naprawde fragmentaryczna.Dziewczynka (okolo 12-14 lat) utalentowana gra na skrzypcach.Mieszka z ojcem i jego zona,bo matka zostawila ich jak dziewczynka byla mala.Pamietam scene, w ktorej dziewczynka wchodzi po schodach niosac...

więcej

Szukam pewnej piosenki słychać ją kiedy bohaterowie próbują tym dronem zdobyć pieniądze z bankomatu oraz gdy również dronem zdobywają zdjęcie karty wstępu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem