Znacie tytuł tego filmu? Mały chłopiec mieszka z surową dla niego babcią, a ojciec wiele podróżuje, wiecznie
zapracowany Chłopiec znajduje na strychu starą maskotkę królika która jest jego jedynym skarbem. Pod
wpływem łez tęsknoty zabawka ożywa.
Film przedstawia władcę jakiegoś państwa który ma wybrać żonę z tłumu dziewic. Mężczyzna wybiera jedną i
spędza z nią noc jednak nie jest z niej zadowolony i wyrzuca ją. Kobieta idzie do szkoły uwodzenia i zaczyna
pracę jako służącą w jego dworze. Pewnego dnia myjac ciało mezczyzny urodzi go i zaciąga do łóżka
ostatnio ktoś mi opowiadał o horrorze w którym rodzice kalekiego chłopca topią go w wannie i zakopują w studni potem kilka lat później do tego domu wprowadza się inna rodzina, która widzi ducha tego chłopca i słyszy jakieś szmery na strychu film był chyba z lat 70-80 albo 80-90
jeśli ktoś kojarzy ten film to z góry...
Od kilku miesięcy męczę się z tym tematem ;/ Opiszę ten film tak jak mogę.
Były święta. Szczęśliwe małżeństwo szło ulicą, i żona została potrącona przez samochód i zmarła. Mąż dostaje
szanse żeby ją ocalić, (odwiedza go Anioł z tego co pamiętam był czarnoskóry) w tym celu musi spełnić jej
największe marzenie. Więc...
komedia, leciala kiedys w srode na polsacie i o tym ze chlopak sie zlozyl z kumplami ze
zmieni brzydka i nie lubiana dziewczyne w krolową balu :P
Prosze pomóżcie,bo te dwa tytuły nie dają mi spać po nocach.
Fabula,ktora pamietam jest naprawde fragmentaryczna.Dziewczynka (okolo 12-14 lat) utalentowana gra na skrzypcach.Mieszka z ojcem i jego zona,bo matka zostawila ich jak dziewczynka byla mala.Pamietam scene, w ktorej dziewczynka wchodzi po schodach niosac...