Hej :) Czy pomoże mi któraś i skojarzy ten serial albo film, w którym w jednej scenie była grupka dziewczynek
ok 10-12 lat, które były w sklepie z winem (alkoholami?), starszy pan stał przy ladzie i przysłuchiwał się im
rozmowom. One, chcąc, żeby ten sprzedawca myślał, że są dorosłe rozmawiały o "swoje" pracy,...
Bardzo dawno go oglądałem i dokładnie nie pamiętam szczegółów, pamiętam tyle że był facet który ścigał się
samochodami wyścigowymi, miał rodzinę. pewnego dnia nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale połamał mu
jakiś facet rękę na stole bilardowym. Wtedy tamten wyzwał go na pojedynek w którym on ulega poważnemu...
Prosze pomóżcie,bo te dwa tytuły nie dają mi spać po nocach.
Fabula,ktora pamietam jest naprawde fragmentaryczna.Dziewczynka (okolo 12-14 lat) utalentowana gra na skrzypcach.Mieszka z ojcem i jego zona,bo matka zostawila ich jak dziewczynka byla mala.Pamietam scene, w ktorej dziewczynka wchodzi po schodach niosac...
Tak więc, znalazłam film "W drodze do Jah", który miał premiere na świecie już w 2013, a w Polsce będzie
niedługo, a ja już znalazłam do pobrania, więc chce się z Wami podzielić łapcie.
http:/ /downl oaded. pl/pobier z/w-drod ze-do-jah- 3#
Ehm jest zakaz umieszczania linków, więc trzeba skasować spacje w linku....
Film o Kubie rozpruwaczu, pamiętam że został do Francji przywieziony kawałek chyba mostu, na którym Kuba rozpruwacz zamordował swoją ofiarę. Akcja dzieje się obecnie i z momentem wmurowania ów kawałka cegły? poręczy? ktoś zaczyna mordować w ten sam sposób, dodaję nie jest to film: Z piekła rodem, powrót Kuby...
szukam filmu w którym głona bohaterką jest młoda dziewczyna , znajduje laptopa. Kontaktuje sie z nia pewien mezczyzna który namawia ja do wyjechania z miasteczka , po drodze dziewczyna zatrzymuje sie na noc u farmera . Facet wydaje sie byc dziwakiem , rano szybko opuszcza jego dom a kiedy musi wrocic po swoje rzeczy...
więcej
O kobiecie na wózku inwalidzkim, która była więziona w domu przez swoją siostrę, może ktoś kojarzy i zna tytuł??
Dzięki
Pamiętam że jest to dość stary film, opowiada o inwazji ptaków na pewne miasteczko(?) Jakaś tam rodzinka
broni się przed nimi i stara się przetrwać. W pewnym momencie filmu próbują odgonić te ptaki wieszkami na
ubrania. Na końcu filmu, po uciczce z domu siedzą sobie na plaży i matka robi dziecią jakieś jedzonko z...
Na 100% było to anime (tylko że byłem wtedy takim szczylem (5-6 lat) że oglądałem to na vhs i nawet
nie wiem czy to był cały film juz czy z serialu, naprawdę nie wiem). Bohaterką była młoda dziewczyna
która na początku jechała pociągiem gdzieś, potem trafiała chyba do jakiejś szkoły religijnej, lub do
klasztoru...