Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja dzieje się gdzieś na północy na prowincji/na wsi chyba w XIX wieku. Jest dziewczyna, nastolatka, która ma starszą siostrę. I tej dziewczynie podoba się chłopak jej starszej siostry. Z jakichś powodów główna bohaterka musi gdzieś wędrować z tym chłopakiem podczas zimy. Zdaje się, że mimo jej zabiegów chłopak nie...

więcej

Witam,
Parę lat temu widziałam film o takim facecie który przebierał się za dziewczynę i jako przebrany za dziewczynę pracował w jakimś tam klubie, ludzi w tym klubie myśleli, że to naprawdę dziewczyna i im się podobało to... Może ktoś kojarzy ten film i zna nazwę?

Witam. Mam nadzieję, że ktoś zna tytuł filmu który szukam od pewnego czasu.

Jest sobie statek. Jest oczywiście kapitan razem z żoną. Na statek jako załoga przyjęci są młodzi ludzie, młodzież, z tego co pamiętam to za karę, ale nie jestem pewna. Może rodzine im kazali, coś takiego chyba też było.

Potem jest...

Witam nie pamietam tytulu tego filmu a takze za duzo z niego nie pamietam. Lecz wydaje mi sie ze na samym
poczatku jest to o lekarzu ktory sie niedawno ozenil i wyjechali gdzies do cieplych krajow na miesiac miodowy i
tam przylapal swoja zone w kajucie w lodce z instruktorem nurkowania. Niestety tylko tyle z tego...

więcej

Akcja filmu dzieje się chyba na jakiejś farmie gdzie "chowają" jakiegoś dziwnego typka który w nocy wychodzi z jakiejś piwnicy czy podziemia i próbuje wejść do domu na tej farmie ale nie może bo mieszkańcy jakieś znaki malują na oknach i drzwiach które go blokują. Ten "dziwny typek" umie chyba ożywiać martwych,...

Jakie polecilibyście by filmy o łowcach duchów? bo oglądałem Grave Encounters 2 i bardzo polubiłem takie klimaty., oczywiście paranormal activity też oglądałem. Znacie jeszcze jakiś, godne uwagi?

Szukam filmu, najprawdopodobniej dramatu lub obyczajówki z lat 90-tych. W amerykańskim miasteczku kobieta kilkorga dzieci wraz z mężem postanawiają, że usuną kolejne dziecko (kobieta jest w ciąży:). Sprawa wychodzi na jaw (chyba nawet sprawę opisały gazety) i od tego momentu ludzie z miasteczka dzielą się na dwa obozy....

więcej

Szukam filmu w którym dziewczyna jest silniejsza od swojego chłopaka

Jakich filmów najchętniej chcielibyście zobaczyć kontynuacje, remake albo reebot?

Włamanie do domu facet zostaje ogłuszony, następnie zostaje zabita jego żona i dziecko, sam zostaje
zaatakowany nożem. Udaje mu się złapać jednego z bandytów i na oczach kamer tnie go piłą na kawałki.
Zostaje wsadzony do więzienia i z krat więziennych terroryzuje miasto chcąc pomścić stratę żony i dziecka......