Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

- Słuchaj musimy wyjść.
- Dlaczego? Fajnie jest, zostańmy jeszcze.
- Nie, zesrałem się.
- Co?!
- Chciałem puścić bąka i przesadziłem.

Jak w temacie, chodzi o thriller naprawdę godny obejrzenia. Najlepiej taki, na którym można się też dość przestraszyć. Z góry dziękuję za propozycje :))

elo, szukam jakis komedii albo komedii romantycznej gdzie akcja rozgrywa sie w amerykanskiej szkole. cos
jak Ona to on, 17 again albo Łatwa dziewczyna czy John Tucker musi odejsc.
Nie polecajcie mi filmow starych. Zalozmy, ze tak od 2004 roku w górę.

Poszukuje dwoch tytulow filmow...
" pierwszy jest o 3 przyjaciolkach, jedna z nich ewidentnie dominowala w ich trio,akcja rozwija sie, dwie z
przyjaciolek morduja trzecia, policja szuka sprawcy, ta dominujaca probuje zastapic dla zrozpaczonej matki
corke..."
" A drugi jest o facecie ktory jest medium, spotyka...

szukam filmu ktory był o prezydencie ktory zabijał wampiry chyba tak to było prosze o odpowiedz :D

Mężczyzna lub para zjeżdża z drogi, autostrady, zatrzymując się w motelu. Tam odbywa się nad nim jakiś sąd,
film ma formułę komediowego horroru, jest raczej znany, być może należy do klasyki w/w gatunku...
Oglądałem go ok 10 lat temu. Nic więcej nie pamiętam, ale ten sąd, groteskowy proces, jest...

Poszukuje tytulu filmu, ktory ogladalem jakos przed 2010 rokiem. Wydaje mi sie, ze film pochodzil z poznych lat 90 lub poczatku 2000. Historia przedstawiona w filmie opowiadala o grupie przyjaciol, ktorzy spotykaja sie o ile dobrze pamietam w domu jednego z nich. Jeden z bohaterow mial raka jader i w wyniku operacji...

więcej

hej, zna ktoś tytuł filmu w którym z tego co pamiętam żołnierzom coś się mieszało w głowie i chyba zabijali
swoich czy coś i każdy który wrócił był przepytywany, jak się nazywa itp żeby sprawdzić jego zamiary, jeśli
dobrze pamiętam to ci żołnierze teoretycznie zginęli. Było tam też coś o radiostacji która non stop...

więcej

Nawiązując po części do poniższego tematu, chciałbym zaproponować, abyśmy w tym temacie dzielili sie z innymi użytkownikami naszymi guilty pleasures (skoro już o tym mowa, można wspomnieć także o piosenkach i grach komputerowych tego rodzaju). Oto moje:

filmowe:
"Twarde lądowanie" ("Crash Landing") Jima...

pytanie pojawiało się już na forum Filmweb, dlatego z góry przepraszam za spamowanie. Znalazłam te zdjęcia na Pinterest, ale nie zawierały podpisu, nie było danych osoby ze zdjęcia ani fotografa sesji. Szukałam już przez Google i nic się nie dowiedziałam, bo wszystkie wyniki wyszukiwania przekierowują mnie na Pinterest...

więcej