Witam :)
Poszukuję najrealniejszego, według was, filmu o tematyce zombie.
Jak na razie najrealniejszy jaki widziałem był "Wysyp żywych trupów", niby komedia ale według mnie najlepiej
przedstawione zachowanie zwykłych ludzi wśród zombie, w większości uciekali, nie bili się i starali się po
prostu przetrwać a nie...
Znacie może jakieś dobre melodramaty? Jakie polecacie? Jakie znacie mocne wyciskacze
łez? Potrzebuję jakiegoś bo założyłam się z kolegą że na jakimś się popłacze, więc czekam.
;) Pozdrawiam
Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...
Witam :) Szukam tytułu filmu, który opiszę niżej.
Był sobie nastoletni chłopiec, który dowiedział się, że jest ciężko chory i za jakiś czas umrze. Trafia do szpitala i
lekarze próbują mu jakoś pomóc, ale przed śmiercią chce spełnić swoje marzenie. Jego marzeniem jest
zaliczyć swój "pierwszy raz" z dziewczyną....
Witam.
Szukam podobnych filmów do tego:
http://www.filmweb.pl/film/Musisz+by%C4%87+m%C3%B3j-2010-588476
Nastolatka/nastolatek zakochuje sie w nauczycielu lub nauczyciel zakochuje sie w uczniu.
Szukam tez filmu w ktorym jeden z głównych bohaterów wszystkie decyzje w zyciu podejmowal rzucajac
moneta.Po...
Poszukuje filmów, gdzie poruszony jest wątek bitwy pod Hastings. Oglądałam (i oglądam) wiele filmów o wikingach i baaardzo rzadko (raz mi się zdarzyło^^) jest wspomniana ta bitwa. Tak więc - ktoś? coś? Jakieś informacje?
Wpisujcie swoją dziesiątkę najlepszych filmów roku
oto moja tyle że nie widziałem jeszcze Hobbita pewnie byłby na pierwszym miejscu
1. Prometeusz
2. Skyfall
3.Dziedzictwo Bourne'a
4.Dorwać gringo
5. American Pie: Zjazd absolwentów
6.John Carter
7.I że cię nie opuszczę
8.Przetrwanie
9.Atlas...
Witam, oglądałam kiedyś film, pamiętam tylko sam początek - akcja się działa w jakimś zniszczonym
mieście, był dorosły murzyn i jakaś mała, biała, "odważna" dziewczynka. Byli w jakimś pubie/barze. Potem
były strzały, chyba się rozłączyli. Następna scena była związana z krukiem. Nie pamiętam jej dobrze -...
Wittam, prosze o pomoc w znalezieniu jednego filmu, był to chyba horror, oglądałam go parę lat temu może
4-5.. W filmie tym parka przyjaciół wybiera się na wycieczkę, gdzie w jakimś lesie dostają od jakiegoś
szamana grę "vae victis"/"gloria victis" ze skóry wiedzmy/czarownicy która została spalona, grając w grę...
Witam! Kilka lat temu oglądałam amerykański film chyba z lat 90. lub początku XXI wieku. Mogę coś pomylić,
ale opowiadał o mężczyznach, którzy na jakąś okazję (być może wieczór kawalerski) wynajęli prostytutkę,
podczas imprezy coś poszło nie tak, a dziewczyna umarła. Później mężczyźni próbowali ukryć zwłoki z czym...