Szukam Filmu który oglądałem dawno temu ale zapomniałem tytułu.
W filmie pokazana była rodzina do której przyjechała młoda kobieta chcąca nakręcić film.
W pracy nad filmem pomagał jej mąż z tej rodziny który potem przespał się z nią.
Wiem że Żona była psychiatrą.
Moim zdanie najlepszym filmem o miłości jest "Miasto Aniołów" z Meg Ryan i Nicolasem Cage'em... :P Czekam na Wasze typy :D
Czym się kierować wybierając film o miłości, na który chcemy się wybrać do kina? Lepiej produkcja polska czy
zagraniczna? Co myślicie?
Tak jak w tytule, pilnie szukam filmów o działalności triad i yakuzy ale w realiach miast Stanów
Zjednoczonych. Nie interesują mnie filmy których akcja dzieje się w Tokio, Hong Kongu czy Szanghaju. Wiem,
ze może nie być łatwo lub nie jest tych filmów wiele ale może ktoś coś kojarzy.
film o dwóch dziewczynach którym zaczęło się nudzić w domach i zamieniły się miejscami były do siebie
podobne prawie jak bliźniaczki,jedna pracowała w restauracji swoich rodziców, druga pochodziła z wyzszych
sfer, była modelką. Proszę o pomoc, dziękuję ;-)
Już kiedyś wszyscy polecili mi mnóstwo dobrych kostiumowych filmów. Szukam teraz na kilka wieczorów
thillerów sciene fiction. Lubię starocie jak "Coś" lub 'Kula" :).
Szukam filmu, którego plakat mniej więcej wygląda tak, że szatynka w długich karbowanych włosach dostaje w twarz. Fabuła jest taka, że klasa znęca się nad nią psychicznie i na jednej z wycieczek klasowych dziewczyna ucieka, wszyscy myśleli, że utonęła. Kiedy jej ojciec się o tym dowiedział, uprowadził jednego z uczniów...
więcej