Witam,
Kilka lat temu oglądałam pewien thriller. Opowiedziana w nim historia dotyczyła
dziewczyny która zamieszkała w nowym mieszkaniu. Poznała tam miłego sąsiada który we
wszystkim jej pomagał. Potem okazywało się, że miał na jej punkcie obsesje. Dolewał jej
środków usypiających do wina, oraz obserwował ją z...
Witam,
szukam filmu o kobiecie, która urodziła się ponownie, miała męża który ją maltretował i kilkoro dzieci, późnij urodziła się ponownie, jej dzieci było już od niej starsze, ale pamiętała tamto życie . Trochę chaotyczny opis, ale mam nadzieje że ktoś wie co to za film.
Pamiętam z niego nie dużo, awlaściwie prawie nic. Młoda dziewczyna urodziła syna i nazwała
go (chyba) Bentley. Może ktoś pamięta, kiedyś było o nim głośno
Witam szukam serialu który był chyba emitowany w 2000 roku o jakimś super herosie.
Miał podobny strój do batmana tyle że zamiast maski miał trochę inną ,tzn nie miał uszu nietoperza. Wiem że koleś miał długie włosy kręcone koloru blond, i jedno oko miał laserowe a drugie normalne . Był muzykiem grał chyba na...
Poszukuje filmów w stylu "Niepamięć" Film bardzo mi sie spodobał, i chętnie bym obejrzał produkcje podobne
do tej, która wymieniłem wyżej. Z góry dzieki za wszelkie propozycje.
Możliwe, że jest to francuski film, ale nie dam sobie ręki uciąć. Akcja zaczyna się, kiedy pewne małżeństwo wyjezdza na urlop do domku nad jeziorem. W nocy pływają na materacu; ona w pewnym momencie idzie do domku i facet za moment on słyszy krzyk . Płynie z pomocą, ale ktoś go uderza czyms w glowe. Potem akcja...
Film opowiada o tym, że kobieta prosi lekarza psychiatrę o ponowną diagnozę swojej siostry, która jest już
zamknięta w zakładzie. Parę lat wcześniej to on ją zdiagnozował i zastosował odpowiednie leczenie.
Początek filmu pokazuje kobietę chora psychicznie, która siedzi przy oknie i widzi płonący dom swoich...
dawno dawno temu oglądałem film i chciałbym do niego wrócić. może ktoś pamięta film
w którym kolesie napadli na jakiś dom potem coś im się powaliło i w gruncie rzeczy
palili dom koktajlami Mołotowa. Pamiętam taką scenę kiedy to jeden z kolesi rzuca pod
siebie dwa koktajle i płonie w nich to już pod koniec filmu...
Film opowiada o przyszłości, ludzie żyją w trudnych warunkach, pewien młody mężczyzna pracuje w miejscu
gdzie zostaje napromieniowany i wkrótce ma umrzeć; niedaleko istnieje nowa planeta(?), gdzie tylko wybrani
mają szansę na lepsze życie, tam też znajduję się urządzenie które może uleczyć każdą chorobę, zwykli...