leciał kiedyś na tvp1,jak jeszcze kiedys puszczali tam filmy okruchy zycia czy jakos
tak.Pewna młoda,ładna blondynka siedziała na czacie i zapoznała się z facetem,który zaprosił
ją gdzieś tam bo był właścicielem kasyna(na czacie miała nick napewo jakoś
''kicia''). Nawiązał się między nimi romans,pamiętam taki
wątek z...
Coś w stylu Wydział Wewnętrzny, ale bardziej chodzi mi o ich poczucie bezkarności, bicie zatrzymanych itd,, a
nie żadne korupcje, czy emerytowany policjant coś tam bla bla bla, albo że handluje prochami - to tego nie!
Tylko bijąca policja, wredni gliniarze i później osądzanie ich.
Paręnaście lat temu oglądałam film, prawdopodobnie thriller lub horror. Były dwie siostry/przyjaciółki, jedna
miała męża, a mąż chciał być z tą drugą. Zrzucił żonę z mostu, aranżując wypadek. Spadając, kobiecie
zsunęła się z szyi apaszka/szal i ten widok powracał do faceta w snach, scena z szalem pojawiła się w...
http://www.filmweb.pl/film/Sekcja+zw%C5%82ok%3A+wyznania+lekarza+s%C4%85dowego-1 994-234003
Gdzie jest możliwość obejrzenia w polskiej wersji językowej?
Witam! Poszukuję filmów fabularnych, w których przewija się wątek upośledzenia umysłowego. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie tytuły :)
Nie tak dawno (Może rok-dwa-trzy lata temu) leciał na TVP 1 (raczej tam, a nie na TVP 2 - tak mi się wydaje na 80%) i był dość mocno reklamowany, że jest "przełomowy" itp.
Jego tytuł to jedno z określeń Hitlera na sprawę żydowską... Jest dosyć nowy, bo nie czarno-biały, ani nie było podczas oglądania pojawiających się...
np. wchodzi ekipa i zatyka nos, robaki obok na ciele itp .. Nie chodzi o żadne horrory, pamietam, że w
Dexterze była taka scena
Kolejna odsłona gry wymyślonej przez użytkownika Arya_13
Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu. Mile widziane są filmy znane, ale
można podać też mniej znany tytuł i dodawać podpowiedzi dla innych graczy. Kto odgadnie,
zadaje kolejną zagadkę.
Z uwagi na przestoje proponuję, by osoba, która zgadła,...
Cześć wszystkim :) Tak jak w tytlu, szukam filmów na temat przyjaźni, ale nie byle jakiej :) chodzi mi o przyjaźń
damsko - męską, w szczególności chodzi mi o przyjaźń nastolatków :) jeśli znacie takie filmy, to proszę,
napiszcie :) dzięki z góry, pozdrawiam :)