Hej :) uwielbiam serial Suits <3 ale nigdzie nie mogę znaleźć s03e17 :( ktoś wie gdzie to może działa ? bo w
s04e01 nie wiem o co chodzi na początku ;o POMOCY ;C
kiedyś oglądałam w tv nie pamiętam ja się nazywał historia była Ze chłopiec (podobny do pinokia był motyw)
pózniej była zatopienie miasta i ten chłopiec próbował uratować swoją matkę która pózni9ej umiera i było coś
związane z trójkątem bermudzkim,pinokio,zatopione miasto, śmierć,zło,czarownica,straszne melodie w...
Witam, mam w pamięci film z dzieciństwa który zaczyna się słowami:
Szli z gór, żadna kobieta, żaden mężczyzna, żadna owca...
film był komedią historyczna o wojnach chłopskich na terenie dzisiejszych Niemiec
Będę bardzo wdzięczny jak ktoś mi go przybliży
Film widziałam kilka lat temu, jest o dziewczynie która przejęła restauracje (nie pamiętam w jaki sposób), ale restauracja ta miała być wkrótce wchłonięta przez jakiegoś giganta na rynku gastronomicznym. Pewnego dnia właściciel wspomnianego giganta przechadzał się ulicą i zainteresowany menu restauracji, którą miał...
Oglądałam go jak byłam malutka, więc może być z lat 80/90.
Niewiele z niego pamiętam, ale zszokował mnie i przez to do dziś pamiętam kilka urywków.
Na jakieś miejsce użytku publicznego (może sklep) napada grupa bandytów, w tym miejscu jest jakaś rodzina,
jednym z członków jest chłopak, którego bandyci zmuszają do...
Hejka! siedzi mi w pamięci z dzieciństwa film który widzialem w godzinach wieczornych (po 20 ale przed polnoca) na tvp3 (chyba). Ogladajac w tajemnicy acz niewiele jeszcze z niego rozumiejac zapadły mi w pamiec nastepujace sceny erotyczne(nie jakieś pobudzające zmysły, bardziej jakby uprzedmiotowiające):
- klient...
Witam wszystkich,
jestem nowy na tym forum. Od razu mam pytanie. Zna ktoś może tytuł filmu z przed kilku lat w którym to, przy pomocy takiego dziwnego urządzenia zagrywany odczucia człowieka, a potem kto inny mógł odtawarzając to wcielić się w tamtego. W ten sposób nagrywano ostatnie chwile przed śmiercią i samą...
Film był o nastoletnim hakerze który czesto jeździł na deskorolce. Familijny dużo scen w szkole gdzie jest
wredna dyra albo nauczycielka nie pamietam:) Próbuje odkryć jakiś spisek w szkole. Film chyba z lat 90
Witam. Jak w temacie. Szukam filmów, głownie SF połączonych z akcją. Interesuje mnie uniwersum
podróży w czasie, w kosmosie. Filmy o ludziach posiadających nadzwyczajne zdolności jak również inwazje
obcych. Najlepiej jakby to były filmy z tego wieku :)
Poniżej wypisze kilka filmów, które widziałem i bardzo mi się...