Szukam filmu w którym glówna bohaterka szuka starych win.....w pewnym domu z starej piwniczce poza
winami normalnymi znajduję ogromną butelkę starego wina.....wino w końcu jako najstarsze na świecie
wystawione zostaje na aukcję a facet który je kupuje otwiera je ku zdziwieniu innych i sprzedaje po kieliszku na...
Witam!
Poszukuję dwóch filmów prod. USA oba oglądałem parę lat temu w TV tak więc nie chodzi o
nowości:)
1. Z gatunku kryminał/thriller/psychologiczny (najprawdopodobniej z lat 90-tych) jakiś czas temu
(3-4 lata) emitowany w TV
Młoda dziewczyna równie atrakcyjna (co i zwichrowana) wrabia swojego chłopaka w...
Witam, kilkanaście dni temu oglądałem film, którego tytułu zapomniałem, a jest mi potrzebny:
bodajże trzech młodych ludzi zaraz po aukcji beczki bardzo drogiej whisky kradnie z niej 3 butelki. Mógłby ktoś
przypomnieć tytuł...?
Witam :)
Poszukuję najrealniejszego, według was, filmu o tematyce zombie.
Jak na razie najrealniejszy jaki widziałem był "Wysyp żywych trupów", niby komedia ale według mnie najlepiej
przedstawione zachowanie zwykłych ludzi wśród zombie, w większości uciekali, nie bili się i starali się po
prostu przetrwać a nie...
Znacie może jakieś dobre melodramaty? Jakie polecacie? Jakie znacie mocne wyciskacze
łez? Potrzebuję jakiegoś bo założyłam się z kolegą że na jakimś się popłacze, więc czekam.
;) Pozdrawiam
Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...
Witam :) Szukam tytułu filmu, który opiszę niżej.
Był sobie nastoletni chłopiec, który dowiedział się, że jest ciężko chory i za jakiś czas umrze. Trafia do szpitala i
lekarze próbują mu jakoś pomóc, ale przed śmiercią chce spełnić swoje marzenie. Jego marzeniem jest
zaliczyć swój "pierwszy raz" z dziewczyną....
Witam.
Szukam podobnych filmów do tego:
http://www.filmweb.pl/film/Musisz+by%C4%87+m%C3%B3j-2010-588476
Nastolatka/nastolatek zakochuje sie w nauczycielu lub nauczyciel zakochuje sie w uczniu.
Szukam tez filmu w ktorym jeden z głównych bohaterów wszystkie decyzje w zyciu podejmowal rzucajac
moneta.Po...
Poszukuje filmów, gdzie poruszony jest wątek bitwy pod Hastings. Oglądałam (i oglądam) wiele filmów o wikingach i baaardzo rzadko (raz mi się zdarzyło^^) jest wspomniana ta bitwa. Tak więc - ktoś? coś? Jakieś informacje?