Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu w którym glówna bohaterka szuka starych win.....w pewnym domu z starej piwniczce poza
winami normalnymi znajduję ogromną butelkę starego wina.....wino w końcu jako najstarsze na świecie
wystawione zostaje na aukcję a facet który je kupuje otwiera je ku zdziwieniu innych i sprzedaje po kieliszku na...

Witam!

Poszukuję dwóch filmów prod. USA oba oglądałem parę lat temu w TV tak więc nie chodzi o
nowości:)
1. Z gatunku kryminał/thriller/psychologiczny (najprawdopodobniej z lat 90-tych) jakiś czas temu
(3-4 lata) emitowany w TV
Młoda dziewczyna równie atrakcyjna (co i zwichrowana) wrabia swojego chłopaka w...

Witam, kilkanaście dni temu oglądałem film, którego tytułu zapomniałem, a jest mi potrzebny:
bodajże trzech młodych ludzi zaraz po aukcji beczki bardzo drogiej whisky kradnie z niej 3 butelki. Mógłby ktoś
przypomnieć tytuł...?

Witam :)
Poszukuję najrealniejszego, według was, filmu o tematyce zombie.
Jak na razie najrealniejszy jaki widziałem był "Wysyp żywych trupów", niby komedia ale według mnie najlepiej
przedstawione zachowanie zwykłych ludzi wśród zombie, w większości uciekali, nie bili się i starali się po
prostu przetrwać a nie...

więcej

Znacie może jakieś dobre melodramaty? Jakie polecacie? Jakie znacie mocne wyciskacze
łez? Potrzebuję jakiegoś bo założyłam się z kolegą że na jakimś się popłacze, więc czekam.
;) Pozdrawiam

Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)

1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...

Witam :) Szukam tytułu filmu, który opiszę niżej.

Był sobie nastoletni chłopiec, który dowiedział się, że jest ciężko chory i za jakiś czas umrze. Trafia do szpitala i
lekarze próbują mu jakoś pomóc, ale przed śmiercią chce spełnić swoje marzenie. Jego marzeniem jest
zaliczyć swój "pierwszy raz" z dziewczyną....

więcej

Witam.

Szukam podobnych filmów do tego:

http://www.filmweb.pl/film/Musisz+by%C4%87+m%C3%B3j-2010-588476

Nastolatka/nastolatek zakochuje sie w nauczycielu lub nauczyciel zakochuje sie w uczniu.

Szukam tez filmu w ktorym jeden z głównych bohaterów wszystkie decyzje w zyciu podejmowal rzucajac
moneta.Po...

Poszukuje filmów, gdzie poruszony jest wątek bitwy pod Hastings. Oglądałam (i oglądam) wiele filmów o wikingach i baaardzo rzadko (raz mi się zdarzyło^^) jest wspomniana ta bitwa. Tak więc - ktoś? coś? Jakieś informacje?

Wpisujcie swoją dziesiątkę najlepszych filmów roku
oto moja tyle że nie widziałem jeszcze Hobbita pewnie byłby na pierwszym miejscu

1. Prometeusz
2. Skyfall
3.Dziedzictwo Bourne'a
4.Dorwać gringo
5. American Pie: Zjazd absolwentów
6.John Carter
7.I że cię nie opuszczę
8.Przetrwanie
9.Atlas...