Witam
Szukam filmu. Oto co o nim pamiętam. Jakaś kobieta miała zasiąść w ławie przysięgłych żeby wydać wyrok na kryminalistę, jednak ktoś od tego kryminalisty groził jej porwaniem syna jeśli nie przekona innych o niewinności. Grał tam być może Alec Baldwin ale nie jestem pewien
Witam
Szukam filmu. Oto co o nim pamiętam:
Komedia o dwóch przyjaciołach - strażakach. Z jakiegoś tam powodu (coś o pieniądze) musieli się ze sobą ożenić, wyszło chyba jakieś takie nowe prawo. Jednak po wprowadzeniu tego prawa dużo osób próbowało tworzyć takie pary i żenić się bez żadnego uczucia. Dlatego musieli...
Fajnie by było, gdyby taki wątek romantyczny był w miarę głównym tematem filmu lub przynajmniej ważną
częścią filmu. Zdecydowanie nie chodzi mi o jakąś nieszczesliwa milosc, tylko wlasnie zeby wszystko
konczylo sie dobrze (nie na przyklad smiercia ktoregos z kochankow) i ogolnie zeby to bylo prawdziwe
uczucie ;P...
Miałem konto od 5 lat na filmwebie. Za co złamałem regulamin? Nie złamałem go ani razu. Tak traktujecie
użytkowników pożytecznych zbierających punkty?
Szukam filmu animowany o soli
Jacyś rybacy mieli urządzenie do produkcji soli ( chyba młynek )
Ktoś chciał to tez mieć
Statek lub łódz zatoneła i dlatego morza są słone
witam szukam filmu horror kiedyś na kasecie oglądałem nie uchwytny cel i były rożne filmy trailery i nie
pamiętam nazwy takiego horroru o domu w którym ściany czy mury z czerwonej cegły albo tez mogl byc to
komin ktore maja twarz byla tam taka babka w czarnych krótkich włosach jakaś twarz żyjąca w ścianie prosze...
Poniżej hasła, które pomogą w znalezieniu tytułu:
-w sklepie mięsnym kobieta sprzedaje poćwiartowane zwłoki ludzkie,
-jest karzeł (którego gra aktor, który nie jest karłem),
-to nie jest horror ani thriller,
-jest facet w takim mieszkaniu gdzie go irytują dźwięki, bo komuś łóżko skrzypi, tu coś kapie,
Prosze o...
Gdy miałem kilka lat (4-5) oglądałem film (teraz mam prawie 30). Prawdopodobnie
jugosławiański. Prawie go nie pamiętam. Utkwiła mi w głowie taka scena (kilka razy
nawet mi się to śniło) jak zmarznięci ludzie wchodzą do wody w której jest jakby szyba, a
po drugiej stronie szyby jest basen i jakiś bogacz się w nim...
Jak w temacie sprzedam kasety vhs stan idealny! Ostry dyżur sezon2. Przyjaciele sezony:1,2,3,4 i7. Kasety kupione we Francji! Dubbing francuski. Idealne do nauki języka francuskiego dla prawdziwego fana. Cena 15 zł za sezon lub taniej w komplecie. Priv.
Wiele nie pamiętam, tylko początek w sumie..
Film zaczynał się tak że facet jec hał samochodem sobie :) i został zabity przez kolesia co
sie na linie spóścił z helikoptera. gość z samochodu był jakims agentem czy coś, i
bodajże opiekował się młodym chłopaszkiem, nauczył go walk i takie tam. Potem młody
miał po...