Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Szukam internetowych serwisów VOD, które oferują zarówno filmy w jakości HD jak i też możliwość
oglądania bądź z napisami (polskimi lub angielskimi) bądź bez napisów, a jedynie w oryginalnej wersji
językowej. Czyli po prostu HD plus oryginalna ścieżka dźwiękowa (napisy opcjonalnie).

Mogą być to także...

więcej

bardzo proszę o pomoc , poszukuję tytułu filmu który wielokrotnie zaczynałam oglądać a
nigdy nie skończyłam.
Jest to horror albo thriller , kobieta jest po jakimś wypadku albo wybudzona ze śpiączki
w szpitalu i namiętnie w zeszycie rysuje czarnym długopisem demony? tyle pamiętam
jakieś propozycje?
pozdrawiam...

więcej

Witam poszukuję tytułu horroru o wampirze może z lat 90-ych... akcja toczy się w 17 wieku Scenę jaką pamiętam to wampir uciekający przed ludźmi którzy odkryli jego morderstwa następnie biegnąc w jakimś budynku łamią sie pod nim deski i wpada w dziurę gdzie zamarza na ileśtam lat.. następnie akcja toczy się w czasach...

więcej

Może ktoś będzie znał ten film co kiedyś dawno ogladalem a nie pamiętam tytułu. Był o jakiejś trupce
o imieniu cos w stylu Sylvana, Lyvana.. Tam była taka scena, która mi zapadła w pamięć. Jakaś
aktorka dostała role w filmie o tej "Sylvanie" jako właśnie ona. Zaprosiła z mężem przyjaciół na
przyjecie. Po...

Film traktuje o bliżej nieokreślonej przyszłości. Nie ma państw, loty kosmiczne są dość powszechne. W
retrospekcji jest mowa, że podczas wojny spada bomba i tym samym uszkadza ukrytą w ziemi "pieczęć
piekieł" i stamtąd zaczynają wyłazić potwory. Ludzie nie mogą sobie dać z nimi rady. Toczy się wojna, ale
ludzie...

więcej

Hej, mam problem, od paru dni nie mogę wejść na film "Marsjanie atakują" Tima Burtona. Czy ktoś ma ten sam problem? Jak można go rozwiązać?

Witam.
Pamietam tylko jedną scene .
Jadąc konno przez las szlachcic został zaatakowany przez wilki ,uratował go obdarty chłopiec .Nastepnie ów
mężczyzna zabał chłopca do swojego domu i wychował go jak syna .Kiedy chłopak dorosnął został zarzadcą
majątku i zakochał sie w córce szlachcica .Pamietam jeszcze ,ze miał...

więcej

Pamiętam że akcja rozgrywała sie w starym domu gdzieś na odludziu, przyjechały tam chyba cztery osoby na
jakiś odwyk albo terapię i okazało się, że dom jest nawiedzony przez ducha, Kojarzę, że była taka scena że
ktoś spał na łóżku i pościel jakoś falowała czy coś podobnego... Na koniec jedna z kobiet została w tym...

więcej

Poszukuje filmu, widziałam go dość dawno. Główną postacią była kobieta, brunetka, miała swój statek,
załogę (był tam jeden taki duży czarnoskóry) i na końcu walczyła z takim kolesiem, który miał szablę taką od
połowy karbowaną. To tyle co pamiętam. (sorki za tyle przecinków)

"Ojciec Chrzestny", "Chłopcy z ferajny", "Dawno temu w Ameryce", a może macie inne typy? Osobiście jestem fanem "Dawno temu w Ameryce". Mistrz Leone i genialny De Niro...