Hej
poszukuje filmu podobego do Igrzysk smierci…Ludzie sa ubrani na bialo i biora codzinnie tabletki az do
czasu kiedy chlopak sie buntuje….czy ktos moze wie co to za film?
witam
szukam tytulu filmu o dziewczynce i mezczyznie z noego yorku (chyba) ktorzy sa bezdomnymi.
para oszukuje ludzi pokazujac jak dziewczynka dobrze czyta wyuczony na pamiec tekst.
naciagaja pewna bogata kobiete i ogolnie na tym polega akcja.
pamietam wyraznie jedna scene z filmu jak dziewczynka wstaje w nocy i...
parę lat temu na tvp1 oglądalem fantastyczny film(fabularny) o kibolach angielskich..fabuła była taka ze policjant miał rozpracować kiboli jakiejs druzyny ang poprzez wnikniecie w ich szeregi i skonczyl maszerujac w pochodzie faszystów..film b.ciekawy,bijatyki,dymy(zwlasz cza gdy dwoch kiboli gosci wbilo sie na sektor...
więcej
Witam, dawno temu obejrzałam stary polski film o niebie i piekle. Pamiętam, że bohaterami byli tam m.in.
starszy pan i dziecko, prawdopodobnie dziadek z wnuczkiem, wędrowali oni po niebie i piekle, spotykali
aniołów i diabłów, byli też inni bohaterowie, chyba też młoda atrakcyjna kobieta, ale dokładnie nie...
SZukam filmu.Widziałem go w latach 90
Żona wynajmuje zawodowego morderce by zabił jej męża bo
ten skrobał swoje tosty
Pamiętam jak bandziorek umówił się z nią w hotelu
Ona podchodzi do recepcji i mówi(mogę się mylić z
nazwiskiem i imieniem) Ja do pana Smitha
-Recepcjonistka:Jakiego Smitha
Kobieta: Johna...
Witam mam pewien problem, film polegał na tym, że 2 facetow sterowalo 1 robotem i zabijali jakies potwory
cos podobnego chyba do godzilli, ktore wychodzily z wody.... i nagle robot sie rozwalil 1 gosciu umarl a drugi
wyladowal gdzies na plazy, chyba byli polaczeni mozgiem do robota. jakby ktos cos wiedzial prosze...
Poszukuję tytułu filmu o zbliżającej się ziemi do słońca (lub słońce rośnie), w którym aktor mierzy wielkość słońca za pomocą druta. Było gorąco i sucho. Pokazana była rodzina (mąż, żona i dziecko) na tarasie. Są to ostatnie sceny filmu, na koniec słońce wybucha.
Witam! Szukam filmu z gatunku science fiction, w którym na Ziemi ludźmi rządziła jakaś rasa kosmitów.
Wszyscy byli traktowani jak niewolnicy i musieli nosić specjalne filtry powietrza, bo kosmici chyba zmienili skład
atmosfery Ziemi (film oglądałem dawno i dobrze nie pamiętam).
Jeden z ludzi w jakiś sposób jednak...
Hej. Szukam filmu, ale mało pamiętam z niego- leciał na tvp2 na początkutego/ koniec
poprzedniego roku. Nie jestem pewna ale była to chyba komeia romantyczna z wątkiem
kryminalnym. Facet porywa dziewczynę /nie jestem tego do konca pewna/. Ona zakochuje się
w nim i chcą się pobrać. Ciagle zmieniają miejsce ubrania...