Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję hiszpańskiego filmu którego bohaterem jest chyba kierownik sklepu sportowego który
zamordował swoją żonę, w ukryciu zwłok pomogła mu fanatycznie zakochana w nim pracownica która
następnie, szantażem zmusza go do bycia z nią w związku. Kompletnie nie pamiętam tytułu ani roku
produkcji, wiem że oglądałam...

więcej

Poszukuję filmów, najlepiej kostiumowych, w których jest wątek zaaranżowanego
małżeństwa. Chodzi mi o coś takiego jak np. w 'Księżniczce Montpensier", a byłoby wręcz
idealnie gdyby był to związek starszego mężczyzny z młodą dziewczyną. Możecie mi coś
polecić? Tytuły książek też mile widziane :)

Chciałabym obejrzeć film oglądałam go 3 lub 4 lata temu. Pamiętam tylko parę fragmentów. Mężczyzna jedzie na lotnisko po siostrzenice/bratanice żony którą pamięta jako małą dziewczynkę na lotnisku okazuje się że jest to już piękna dziewczyna, ten facet pracuje w jakiś sklepie chyba swoim. podoba mu się ta dziewczyna...

więcej

Próbuje ustalić tytuł filmu, który oglądałem jakiś czas temu. Fabuła skupia się na poszukiwaniu dzieci
porwanych przez dwójkę pedofilów. Dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że dzieci chowają się na
parkingu do samochodu, którego właścicielami okazuje się być para (mężczyzna kobieta), która porywa
maluchy....

więcej

Film prawdopodobnie o gliniarzach.

Witam poszukuję tytułu horroru o wampirze może z lat 90-ych... akcja toczy się w 17 wieku Scenę jaką pamiętam to wampir uciekający przed ludźmi którzy odkryli jego morderstwa następnie biegnąc w jakimś budynku łamią sie pod nim deski i wpada w dziurę gdzie zamarza na ileśtam lat.. następnie akcja toczy się w czasach...

więcej

Który użytkownik ma najwięcej obejrzanych filmów na Filmwebie?

Witam. Dziś trochę bardziej o filmach, na które naprawdę nie warto patrzeć (nie wytrzymacie nerwowo do końca). Okropne animacje komputerowe i jeszcze gorsza, niesamowicie sztuczna gra aktorska. Filmy totalnych amatorów. Oto moje przykłady:

1. Dwugłowy rekin atakuje
2. Malibu - Atak rekinów
3. Avalanche Sharks -...

więcej

Horrory z czarnym humorem

użytkownik usunięty

Możecie mi coś polecić? Najlepiej jakieś nowsze. Napiszę co już oglądałem w kolejności od IMO
najlepszych:
1. Cabin in the Woods
2. Dead Snow 1 i 2
3. Shaun of the Dead
4. Tucker & Dale vs Evil

pamiętam tylko kilka scen. Dwie kobiety jechały pociągiem do rodziny narzeczonego. Jedna
przymierzyła pierścionek zaręczynowy (albo obrączkę) drugiej, później był wypadek i ta
jedna postanowiła że będzie udawać ta drugą i pojedzie do jej rodziny. Z góry dziękuję :)