Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

po powrocie syna(dziecka) podejrzewa ze to nie jej dziecko

Witam, szukam pewnego filmu, lub miniserialu, którego akcja działa się podczas drugiej wojny światowej. Opowiadał on o tym, jak pena francuska dziewczyna znalazła nad brzegiem morza rannego alianckiego oficera (z zestrzelonego samolotu, albo zatopionego okrętu), którym postanowiła się zaopiekować. Pamiętam że na tym...

więcej

użytkownik usunięty

Dzien dobry czy w tym roku będzie cos z wątkiem LGBT ?

Szukam tytułu filmu - dwie siostry lub przyjaciółki wybierają się ze znajomymi na wycieczkę, nagrywają wszystko kamerą. Psuje się autobus/aut-o , znajdują się w jakichś budynkach. Nagle po kolei każdy z nich ginie. Oglądałam to ok 8 lat temu. Na koniec okazało się, że wszystkich zabiły właśnie te dwie dziewczyny żeby...

więcej

najprawdopodobniej z lat 80 lub 90. leciał kiedyś na tv puls, w latach 2014-2017 i opowiadał o jakiś trollach(lub podobnych stworzeniach), które kręciły się po jakiś jaskiniach i uczyły (chyba) innego trolla, że nie warto kochać i na koniec śpiewały o tym piosenkę. Będę wdzięczny.

Cześć. Kilka lat temu oglądałem film o zdradzie faceta, zdradzał swoją żonę. Na końcu okazało się że jego żona o wszystkim wiedziała że go zdradza i znała tą kobietę.. pamiętam że końcówka była bardzo zaskakująca właśnie.
Wiem że niewiele szczegółów ale może ktoś kojarzy taki film?

Cześć,
szukam smaczków i momentów w filmach/serialach dotyczących szeroko rozumianej zmianie (np. zmiana w organizacji, wdrażanie projektu, komunikacja projektu i rekcje ludzi itp); oraz sztuce wystąpień publicznych (np. spotkanie biznesowe, szkolenie kogoś, przemówienie itp).
Potrzebuję konkretnych momentów w...

Witam, z czystej ciekawosci szukam polskiego filmu, ktory mial najwecej czesci, jakies propozycje ???

Hej,
Z filmu w zasadzie pamiętam tylko pewna scenę(oglądałem go będąc chyba w podstawówce czyli z 25 lat temu) , wydaje mi się że opowiadał historię o jakimś chłopcu, który w jednej z ostatnich scen film, łowi rybe a w środku tej ryby znajduje baterie/jakaś świecąca elektronikę. Wydaje mi się że ten chłopiec był...

Witam. Szukam filmu o facecie którego świadomość została zamknięta w komputerze na ostatnich kilka dni po obumarciu mózgu aby rodzina mogła się z nim pożegnać. On był tego nie świadomy i myślał że toczy się normalne życie. Dziękuję za pomoc