Witam, szukam pewnego filmu, lub miniserialu, którego akcja działa się podczas drugiej wojny światowej. Opowiadał on o tym, jak pena francuska dziewczyna znalazła nad brzegiem morza rannego alianckiego oficera (z zestrzelonego samolotu, albo zatopionego okrętu), którym postanowiła się zaopiekować. Pamiętam że na tym...
więcejSzukam tytułu filmu - dwie siostry lub przyjaciółki wybierają się ze znajomymi na wycieczkę, nagrywają wszystko kamerą. Psuje się autobus/aut-o , znajdują się w jakichś budynkach. Nagle po kolei każdy z nich ginie. Oglądałam to ok 8 lat temu. Na koniec okazało się, że wszystkich zabiły właśnie te dwie dziewczyny żeby...
więcejnajprawdopodobniej z lat 80 lub 90. leciał kiedyś na tv puls, w latach 2014-2017 i opowiadał o jakiś trollach(lub podobnych stworzeniach), które kręciły się po jakiś jaskiniach i uczyły (chyba) innego trolla, że nie warto kochać i na koniec śpiewały o tym piosenkę. Będę wdzięczny.
Cześć. Kilka lat temu oglądałem film o zdradzie faceta, zdradzał swoją żonę. Na końcu okazało się że jego żona o wszystkim wiedziała że go zdradza i znała tą kobietę.. pamiętam że końcówka była bardzo zaskakująca właśnie.
Wiem że niewiele szczegółów ale może ktoś kojarzy taki film?
Cześć,
szukam smaczków i momentów w filmach/serialach dotyczących szeroko rozumianej zmianie (np. zmiana w organizacji, wdrażanie projektu, komunikacja projektu i rekcje ludzi itp); oraz sztuce wystąpień publicznych (np. spotkanie biznesowe, szkolenie kogoś, przemówienie itp).
Potrzebuję konkretnych momentów w...
Witam, z czystej ciekawosci szukam polskiego filmu, ktory mial najwecej czesci, jakies propozycje ???
Hej,
Z filmu w zasadzie pamiętam tylko pewna scenę(oglądałem go będąc chyba w podstawówce czyli z 25 lat temu) , wydaje mi się że opowiadał historię o jakimś chłopcu, który w jednej z ostatnich scen film, łowi rybe a w środku tej ryby znajduje baterie/jakaś świecąca elektronikę. Wydaje mi się że ten chłopiec był...