Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

prośba do redakcji filmwebu: w zakładce chcę obejrzeć dodajcie filtr z serwisami streamingowymi. tak, żeby można było obczaić, co z zaznaczonych rzeczy na jakim serwisie aktualnie się znajduje. to najbardziej potrzebna rzecz na FW aktualnie. macie coś podobnego z telewizją, ale kto ogląda telewizję?

Cześć,
Próbuję sobie przypomnieć tytuł pewnego filmu, który oglądałem jakiś czas temu. Nie umiałem znaleźć aktorów którzy w nim grali, pamiętam że był brytyjski, i pamiętam jedną scenę:
Facet siedzi na ławce, i podchodzi do niego trzyosobowa rodzinka (wszyscy dosyć przy kości)
Głowa tejże rodziny pyta faceta na...

Cześć, szukam filmu, mimo usilnych prób nie udało mi się go namierzyć. Chodzi o horror, który dawno temu oglądałem na kasecie VHS. Pamiętam z niego jedynie finał - policjant (grany chyba przez łysego, czarnoskórego aktora, ale tego akurat nie jestem w 100% pewien) łapie mordercę, najprawdopodobniej w jakimś...

Hej jak w temacie.
A o to trochę fabuły.
Jest wioska indian i zostaje zaatakowana przez jakieś dziwne plemie.
Główny bohater ma żonę i dziecko które spuszcza do jaskini by nikt ich nie znalazł.
Wioska zostaje wybita i dużo ludzi jest wzięta do niewoli.
No i glowny bohater ucieka, ale jest scigany przez ekipę z...

Szukam tytułu filmu, komedii o dziewczynie lekceważonej przez bliskich która w końcu związuje rodziców bo nie poszli na konkurs skakanie na skakance , w którym wystepowała-to przelało czarę goryczy.

Szukam tytułu filmu:
- motyw młodego płatnego zabójcy który z wyglądu się nie wyróżniał młody amerykanin ok 30 lat bez brody, włosy normalne krótkie. Pamiętam motyw że miał nauczyciela który uczył go jak zabijać poprawnie na zlecenie. Młody tym się wyróżniał że nie miał wyrzutów sumienia, ale nie był psychopata. Nie...

więcej

Kiedy bedzie venom 3? spider-man vs Venom? pod koniec filmu venom 2 było widać (sceny po napisach) ze Venom napalił się na spider-mana ze chce z nim walczyć

Niedawno dowiedziałem się o istnieniu takiego fenomenu jak westerny produkcji NRD. Czy ktoś może to są bardzo złe filmy ?

Widzieliście kiedyś obsikaną przez kota PS5? Ja właśnie rozkręcam i już widzę, że procesor wyżarło. To już se chłopak nie pogra :/

Witam. Szukam nazwy filmu. Film francuski, kino alternatywne. Opowiadał o grupie przebierańców którzy mordowali przypadkowe osoby. Główna fabuła opierała się na tym że zatrudnili się przy budowie ogrodu w jakiejś bogatej rodzinie. Z czasem ich wszystkich zabili. Dziwny film, ale chciałbym sobie przypomnieć ;)