Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/Sekcja+zw%C5%82ok%3A+wyznania+lekarza+s%C4%85dowego-1 994-234003

Gdzie jest możliwość obejrzenia w polskiej wersji językowej?

Witam! Poszukuję filmów fabularnych, w których przewija się wątek upośledzenia umysłowego. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie tytuły :)

Nie tak dawno (Może rok-dwa-trzy lata temu) leciał na TVP 1 (raczej tam, a nie na TVP 2 - tak mi się wydaje na 80%) i był dość mocno reklamowany, że jest "przełomowy" itp.
Jego tytuł to jedno z określeń Hitlera na sprawę żydowską... Jest dosyć nowy, bo nie czarno-biały, ani nie było podczas oglądania pojawiających się...

więcej

np. wchodzi ekipa i zatyka nos, robaki obok na ciele itp .. Nie chodzi o żadne horrory, pamietam, że w
Dexterze była taka scena

Kolejna odsłona gry wymyślonej przez użytkownika Arya_13
Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu. Mile widziane są filmy znane, ale
można podać też mniej znany tytuł i dodawać podpowiedzi dla innych graczy. Kto odgadnie,
zadaje kolejną zagadkę.
Z uwagi na przestoje proponuję, by osoba, która zgadła,...

więcej

Cześć wszystkim :) Tak jak w tytlu, szukam filmów na temat przyjaźni, ale nie byle jakiej :) chodzi mi o przyjaźń
damsko - męską, w szczególności chodzi mi o przyjaźń nastolatków :) jeśli znacie takie filmy, to proszę,
napiszcie :) dzięki z góry, pozdrawiam :)

Jaki to tytuł filmu który jest o dziewczynie i chłopaku, którzy stoją oparci o mur. A nagle samochód który wypadł
z drogi uderzył w nich i przygniótł ich do tego muru. Chłopak zmarł a dziewczyna została kaleką. Pilne
bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam kiedys jeszcze kiedy ogladalem Polsat widzialem film o 5-6 osobach hmm..
ktorym nie wiodlo sie za dobrze postanowili wprowadzic sie do staruszki ktora
mieszkala pare metrow od banku, pod przykrywka muzykow zaczeli wiercic tunel do
sejfu przez caly ten okres bylo pelno wypadkow ich grupa powoli sie zmniejszala...

więcej

Witam
Szukam filmu. Oto co o nim pamiętam:

Horror czy thriller, chodziło o to że jakieś dwie osoby miały wjechać czy zjechać kolejką linową w górach, była mroźna zima i chyba miał być to ostatni zjazd czy wjazd w sezonie, nagle kolejka się zatrzymała a operator chyba myślał że nikogo na niej nie ma, i tak tamci...

więcej

Witam
Szukam filmu. Oto co o nim pamiętam. Jakaś kobieta miała zasiąść w ławie przysięgłych żeby wydać wyrok na kryminalistę, jednak ktoś od tego kryminalisty groził jej porwaniem syna jeśli nie przekona innych o niewinności. Grał tam być może Alec Baldwin ale nie jestem pewien